Martial ülkesini istiyor

Martial ülkesini istiyor
Fenerbahçe’nin kadrosunu güçlendirme çalışmaları sürerken gündeme gelen çok sayıda isim için girişimler de devam ediyor.

Hücum hattın eklenecek futbolcu olarak adı geçen Anthony Martial hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı ve ülkesine dönmek istediği dile getirildi.
Defans hattına ve orta sahaya takviyelerini yapana Fenerbahçe’de gözler hücum oyuncularına çevrildi. Ayrılacak isimlere göre hareket etme kararı alan yönetim ve teknik heyet diğer yandan almayı planladığı oyuncularla da görüşmelerde bulunup taleplerini dinliyor. Eğer kontenjan konusundaki sorun aşılırsa gereken hamle yapılacak.


Kent yolcu gibi


Bu sezon başında ilk transfer olarak imza attırılan Ryan Kent, beklentilerin çok uzağında kaldı. İngiliz futbolcudan umudu kesen İsmail Kartal, az süre vererek bunu gösterdi. Rangers’ten geldiği dönemdeki gibi iştahı da kalmayan ve oynamak isteyen deneyimli kanat oyuncusu için teklifler bekleniyor. Gereken kolaylık da sağlanacak. Ada ekiplerinin kendisiyle ilgilendiği ve satın alma opsiyonuyla kiralık önerisi getirmesi gündemde.


King de gidebilir


Geldiği günden bu yana istikrar yakalayamayan ve saman alevi gibi parlayan performansının ardından sürekli duraklama dönemine giren Joshua King’in de ayrılması gündemde. Norveçli futbolcunun kontratı da yaz aylarında sona eriyor ve kendisinden para kazanılabilecek son döneme girildi. Gidişiyle birlikte açılacak kontenjana yine kanat forvet alınması muhtemel.


Batshuayi’ye ilgi var


Dzeko’nun gerisinde kalarak yedek kulübesine hapsolan Michy Batshuayi’nin de talipleri var. Hem İngiltere hem de Asya ekipleri kendisine ilgi gösteriyor. Oynamamanın verdiği huzursuzluğu artık üzerinden atmak ve forma giymeyi isteyen Belçikalı futbolcunun devre arasında İstanbul kariyerine son vermesi yüksek ihtimal olarak gözüküyor. Bu da Bu da yeni bir transferin habercisi.


Martial isteniyor


3 isimle yollarını ayırmak adına görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe’de transfer edilmek istenen isimlerin başında Anthoy Martial geliyor. United’da istenmeyen adam haline gelen ve Sancho ile başlayan göndermelerde sıra kendisinde olabilir. Ayrılmasına kesin gözle bakılan Fransız futbolcunun performansından memnun olmayan Erik Ten Hag da gitmesi yönünde görüş bildirdi. Sıra vereceği karara geldi.


Fener’i istemiyor


İsmail Kartal’ın kadrosunda görmek üzere istediği Anthony Martial’e farklı ülkelerden de talipler var. Özellikle de Fransa’dan. Deneyimli forvetin İstanbul’a değil ülkesine dönmeyi istediği ile ilgili haberler basında yer aldı. Fransız medyası Marsilya’ya imza atmayı istediğini öne sürdüğü 28 yaşındaki yıldıza karşılık aynı talebin kulüpten gelmediğini aktarsa da işlerin değişebileceği de dile getirildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.