Matheus bombası

Matheus bombası
Süper Lig'in dev ekiplerinden Trabzonspor, transferde atağa kalktı. Bordo mavililerin Fabio Matheus ile ilgilendiği iddia edildi. Peki, Trabzonspor'un izlediği Fabio Matheus kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır

Devre arası transfer dönemini tek hamle ile kapatan ve Thomas Meunier'i kadrosuna katan Trabzonspor'da gözler yeni sezona çevrildi. Bordo mavililer deneyimli isimlerin yanı sıra potansiyelli futbolcuları da izliyor. Eren Mert ve Uğur Uzunali'nin Brezilya'ya gittiği Fırtına için çok kritik bir iddia geldi. Fırtına'nın Fabio Matheus'u izlediği öne sürüldü. Peki, Trabzonspor'un izlediği Fabio Matheus kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Yabancı kuralına hazırlık
Gelecek sezondan itibaren uygulanacak olan yeni yabancı kuralına hazırlık yapan Trabzonspor'da pek çok oyuncuyla yollar ayrılacak ve kontenjan konusunda sıkıntı yaşanmaması planlanıyor. Düşük bedelli ancak yüksek bonservislere satılabilecek futbolculara yönelen Karadeniz temsilcisinde gündeme gelen yıldız adaylarından biri de Fabio Matheus oldu.

1.5 milyon euro reddedildi
Trabzonspor'un listesine eklediği futbolculadan Fabio Matheus için Güney Kıbrıs temsilcilerinden Pafos FC'nin 1.5 milyon euroluk teklifi kulübü tarafından kabul görmedi. Kendisinin de 2024 yılında bitecek kontratı 2026'ya kadar uzatıldı.

Serbest kalma ücreti 50 milyon real
Orta sahadaki eksiğini gidermek isteyen Trabzonspor'un izlediği Fabio Matheus'un serbest kalma maddesi de belli oldu. Buna göre daha önce 1.5 milyon euroluk teklifi reddedilen genç futbolcunun 9 milyon euro seviyelerinde bir ücret karşılığında transfer olabileceği öğrenildi. Brezilya içindeki takımlara gitmesi halinde söz konusu miktar ise 3 milyon euro seviyelerinde.

Fabio Matheus kimdir?
Tam adı Fábio Matheus Ribeiro Lima olan Fabio Matheus, 13 Nisan 2003 tarihinde Brezilya'da doğdu. Futbola Sport Recife alt yapısında başladı ve burada profesyonelliğe imza attı. Takımı ile çıktığı 45 karşılaşmada 4 gol atıp 1 de asist yaparak iyi bir çıkış yakaladı. 1.82 metre boyundaki orta saha oyuncusu sol ayağını kullanmakla birlikte oyunun iki yönünü de oynayabilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.