MİNİKLERDEN FUTBOL ŞOV

MİNİKLERDEN FUTBOL ŞOV
7’den 70’e herkesin spor yapmasına olanak sağlayan Küçükçekmece Belediyesi’nin Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği’nin katkılarıyla düzenlediği Mini Minikler Futbol Turnuvası, Halkalı Taştepe ve Küçükçekmece İdman Yurdu takımları arasınd

Küçükçekmece Halkalı Etap Sahasında başlayan turnuvada, 2006-2007-2008 doğumlu lisanslı ve lisanssız olmak üzere 18 takımdan toplamda 400 sporcu ter dökecek.

 

“TÜM SPORCULARA BAŞARILAR DİLERİM”

 

Futbol turnuvasına katılan sporculara, hakem Tahir Arıca tarafından futbol kuralları da uygulamalı olarak öğretiliyor. 10 gün boyunca sürecek olan turnuvaya katılan sporculara teşekkür eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, tüm sporculara başarılar diledi.


Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ise  “Ramazan ayı münasebeti ile Belediyemizle birlikte Mini Minikler Futbol Turnuvası düzenledik. 10 gün sürecek turnuvada, minik futbolculara sporun barış, kardeşlik ve dostluk ruhunu daha iyi anlatma fırsatı bulacağız. Çocuklarımızı centilmenlik içinde oynatarak sporu sevdirmeyi amaçlıyoruz. Katılan tüm takımlara başarılar dilerim” diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.