Şampiyon İstanbul Demir

Şampiyon İstanbul Demir
Küçükçekmece Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası sona erdi. Zafer Kupası U-16 yaş Futbol Turnuvası final maçında, her iki yarıda bulduğu gollerle İfa Spor’u 2-0’lık skorla yenen İstanbul Demir Spor takımı
Final müsabakasını Küçükçekmece Belediye Meclis üyeleri, Emre Alageyik, Bahadır Gönenç, Mustafa Bilgili, Gökhan Aygün, Gençlik ve Spor Müdürü Sedat Gazi, Milli Takım alt yapı hocaları, ilçe spor kulüp Başkanları, yöneticiler, mahalle muhtarları ve çok sayıda taraftar izledi. Küçükçekmece Belediyesi Kemal Aktaş Stadında düzenlenen turnuvada, 5 Grupta, 21 kulüpten 420 lisanslı futbolcu mücadele etti. 30 Ağustos Zafer Kupası U-16 yaş Futbol Turnuvası, İstanbul Demir Spor ve İFA Spor arasında oynanan final karşılaşması ile sona erdi.

Başarılı olanlara madalya
Müsabakalar sonunda İstanbul Demir Spor şampiyon olurken, İFA Spor ikinci, İkitelli Spor üçüncü, Söğütlüçeşme Spor ise dördüncü oldu. Turnuvada mücadele eden takımlardan Bezirganbahçe Spor en centilmen takım oldu. Dereceye giren takımlara ödülleri düzenlenen törenle verildi. 

Turnuva sonuçları
Turnuva Şampiyonu: İstanbul Demir Spor
Turnuva 2.si İFA Spor
Turnuva 3.sü: İkitelli Spor
Turnuva 4.sü: Söğütlüçeşme Spor
En centilmen Takım: Bezirganbahçe Spor
Turnuva Gol Kralları: Yusuf Akın (İstanbul Demir Spor) – Semih Olfaz (İkitelli Spor)
En iyi Kaleci: Emir Alp Avcı (İstanbul Demirspor )
Final maçı Hakemi: Tahir Arıcan, Gürkan Gürakan ve Gürcan Çalışkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.