Şampiyonlar Liginde Liverpool - Roma Maçı Şifresiz Kanalda

Şampiyonlar Liginde Liverpool - Roma Maçı Şifresiz Kanalda
Şampiyonlar Liginde Cengiz Ünder'in formasını giydiği Roma, Liverpool'la karşılaşacak. 21.45'te başlayacak mücadele TRT 1'den yayınlanacak.
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı turnuvasının yarı final ilk maçları, bugün ve 25 Nisan Çarşamba günü yapılacak.
İngiltere temsilcisi Liverpool, bu akşam TSİ 21.45'te başlayacak mücadelede İtalya'nın Roma takımını Anfield Road Stadı'nda ağırlayacak. Maç canlı olarak TRT 1 ekranlarından yayınlanacak.

Tarihinde oynadığı tek Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool'a kaybeden Roma, bu kez yarı finalde karşılaşacağı rakibini eleyerek rövanşı almak istiyor.

ROMA RÖVANŞ İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

Avrupa arenasında iki takım arasında daha önce 5 karşılaşma yapıldı. Bu maçların ikisi beraberlikle sonuçlanırken, ikisini Liverpool, birini ise Roma kazandı. Bu maçlarda Liverpool 5, Roma ise 2 gole imza attı.

İki takım arasındaki en önemli karşılaşma ise 1984 yılında oynandı. Organizasyonun o zamanki adı Avrupa Kupası finalinde Roma Olimpiyat Stadı'nda karşılaşan iki takım arasındaki mücadelenin normal süresi, 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Uzatmalarda gol olmayan mücadeleyi Liverpool, penaltı atışları sonunda 4-2 kazanarak kupayı müzesine götürdü. Roma ise Şampiyonlar Ligi'nde finale kalma başarısını bir daha tekrarlayamadı.

ROMA CENGİZ'E GÜVENİYOR

Roma'nın sezon başında Medipol Başakşehir'den kadrosuna kattığı milli futbolcu Cengiz Ünder, her geçen gün yükselen performansıyla takımının en önemli gol silahları arasında yer alıyor.

Sezonun ilk yarısında Roma'da fazla süre alamamasına rağmen ikinci yarıda büyük çıkışa geçen milli futbolcu, bu sezon takımına tüm kulvarlarda 7 gol ve 2 asistle katkı verdi.

Takımının son 16 turunda Shakhtar Donetsk'i elediği maçlarda bir kez ağları sarsan 20 yaşındaki Cengiz, Barcelona karşısındaki çeyrek final rövanşında ise yaptığı asistle göz doldurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.