Sualtı Hokeyi Büyükler Türkiye Şampiyonası Beylikdüzü'nde!

Sualtı Hokeyi Büyükler Türkiye Şampiyonası Beylikdüzü'nde!
Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'nun etkinlik takviminde yer alan Sualtı Hokeyi Büyükler Türkiye Şampiyonası İstanbul'da yarın başlıyor.
Beylikdüzü Olimpik Yüzme Havuzu'nda 19- 22 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek şampiyonada, erkeklerde 18 takım, bayanlarda 10 takım mücadele edecek.

19 Nisan Perşembe günü saat 14:45'da açılış töreni yapılacak yarışmalarda 18 kulüpten bayanlar ve erkeklerde toplam 28 takım şampiyonluk için sualtında gol atmak için nefes nefese bir mücadele sergileyecekler.

Şampiyonluk için yarışacak takımlara başarılar dileyen TSSF Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, "Bu yıl Kanada'da Sualtı Hokeyi Büyükler Dünya Şampiyonası olacak. 2 yıl önce büyüklerde dünya ikincisi, gençlerde ise üst üste 2 kez dünya şampiyonu olmuş milli takımlara sahibiz. Türkiye Şampiyonası'nda, takımlarımız gücünü bir kez daha test edecek. Sualtı hokeyinde gerçekten uluslararası alanda çok güçlü bir marka değerini yakaladık. Genç ve yetenekli sporcularımız ile ülkemiz adına gurur duyuyorum" dedi.

Doç. Dr. Şahin Özen, her organizasyonlarına destek veren Spor Genel Müdürlüğü'ne, bu yarışmada emeği geçen Beylikdüzü Belediyesi'ne, Beylikdüzü Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne de teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.