'Türk milletine güzel bir gece yaşattık'

'Türk milletine güzel bir gece yaşattık'
Beşiktaş Başkan Fikret Orman'dan Olympiakos galibiyeti yorumu.
UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos'u 4-1 yenerek çeyrek finale yükselen Beşiktaş'ta maç sonu Başkan Fikret Orman ve ikinci başkan Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu.
Çok mutlu olduklarını belirten başkan Orman şunları söyledi:

"Çok mutluyuz. Ahmet ağabeye de aynısını söyledim, 5 senedir acayip bir mücadele veriyoruz. Bunun da karşılığını görmek bizi çok mutlu ediyor. Bizim işimiz Beşiktaşlıları sevindirmek, bunu hep söylüyorum. Bu kadar Beşiktaşlıyı sevindirdiğimiz için yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte hepsinden gurur duyuyorum. Bütün Türk milletine de böyle güzel bir gece yaşattık. Başta Şenol Güneş olmak üzere tüm takımı tebrik ediyorum. Allah bir dahaki turu da nasip etsin."

Beşiktaş taraftarının maç öncesi açtığı "Hedef Stockholm" pankartı ile ilgili olarak da Fikret Orman, "Onu bizim taraftarımız açtı. Onların tabii isteği öyle. İnşallah ama böyle şeylerde çok büyük konuşmamak lazım. Şimdi önümüzde çeyrek final var, şu anda bizim tüm konsantasyonumuz çeyrek final olacaktır. Onun öncesinde de lige dönmemiz lazım. Önemli bir şampiyonluk yarışındayız. Ben gitmeyeceğim Antalya'ya, Ahmet Ağabey gidecek, iş onda" şeklinde konuştu.

ÇEBİ: "KORKULAN BİR TAKIM OLDUK"

Ahmet Nur Çebi ise maç sonu şunları söyledi:

"Hayırlı uğurlu olsun. Tüm Türk spor kamuoyunun sorumluluğunu üstümüzde taşıyoruz. Bu sorumluluğu yerine getirmemiz bizim önemli vazifemiz. Bunun bilinciyle hareket edeceğiz. Hakikaten korkulan bir takım olduk. Herkesin çok dikkat etmesi gereken önemli bir takımız. Bu da bizim için keyif verici."
Karşılaşmanın 39. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Beşiktaşlı Aboubakar hakkında ise her iki yönetici yorum yapmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.