Vanderlan şoku!

Vanderlan şoku!
Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray’da birçok isim listede bulunuyor. Sarı kırmızılıların istediği futbolcuların başında gelen Vanderlan konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor.

Okan Buruk’un ısrarla takıma kazandırılmasını arzuladığı sambacıya yeni talipler çıkıyor. Bu durum da Cimbom’un hem işini zorlaştırıyor hem de maliyeti daha da yukarı çekiyor
Sezon başında Angelino’yu kiralayan ancak istediği katkıyı alamayan Galatasaray’da İspanyol futbolcu kadronun da uzağında kalmıştı. Takımına geri gönderilmesi içim çalışmalara başlanan RB Leipzigli oyuncunun fesih anlaşmasının yapılmasının ardından yeni bir hamle gerçekleştirilecek. Ancak ne Alman ekibi ne de deneyimli sol bek el sıkışmaya yanaşmadı. İkna turları sürüyor. Diğer yandan birçok isim gündeme alınıyor.


Sol beke hücum var


Angelino’nun takımda yer bulamamasının ardından sol bek mevkisi için pek çok aday var. Transfer yapılana kadar Teknik Direktör Okan Buruk’un gözüne girmek isteyen isimler arasında Kazımcan Karataş, Eyüp Aydın, sağ açıktan kaydırılan Barış Alper Yılmaz, önceki gün oynanan Kayserispor karşılaşmasında oyuna sonradan giren Kaan Ayhan ve ilk 11’in değişilmez ismi Abdülkerim Bardakcı burada forma giydi.


Sambacı sürprizi


Kadorsuna daha önce olduğu gibi kaliteli ancak bu kez potansiyelli bir isim kazandırmak isteyen teknik heyet ve yönetim, Angelino’nun gitmesinin ardından adımını hızlı şekilde atmak amacında. Gündeme gelen isimlerden biri de Palmeiras forması giyen Vanderlan. 21 yaşındaki sol bekin başka talipleri de var. İtalyan devi Milan ile Fransız ekibi Rennes devrede.


Vanderlan kimdir?


Tam adı Vanderlan Barbosa da Silva olan ve futbol dünyasınd Vanderlan olarak tanınan futbolcu, 7 Eylül 2002 tarihinde Salvador'a 540 kilometre uzaklıktaki Brumado'da doğdu. 21 yaşındadır. Kariyerine Palmeiras'ta başladı. Burada profesyonelliğe imza attı. Çıktığı 62 karşılaşmada 1 gol ve 8 asist yaptı. 3819 dakika sahada kalarak önemli bir süre elde etti. Kulübü ile 2027'ye kadar kontratı bulunuyor. Güncel piyasa değeri 4 milyon euro. 1.83 metre boyundaki sol bek aynı zamanda kanatta ve stoperde de oynayabilmektedir. Kariyerinde 2 Libertadores, 2 Brezilya ve 2 Brezilya Süper Kupa şampiyonluğu bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.