VOLEYBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

VOLEYBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU BELLİ OLDU
Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kamu Kurumları Arası Voleybol Turnuvası’ oyannan final maçı ile sona erdi.

Osman Solakoğlu Kapalı Spor Salonu'nda Küçükçekmece Belediye Başkanlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında oynanan final maçıyla kupanın sahibi belli oldu. Kıyasıya bir rekabetin yaşandığı karşılaşmada şampiyonluğu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kazandı.

 

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ İKİNCİ

 

Küçükçekmece Belediyesi, kamu personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla Kurumlar arası voleybol turnuvası düzenledi.

Osman Solakoğlu Kapalı Spor Salonu'nda ilk olarak üçüncülük ve dördüncülük maçları oynandı. İlçe Kaymakamlığı'nı 3-1 mağlup eden İlçe Müftülüğü’nü 3.olurken, İlçe Kaymakamlığı 4.oldu. Final maçında ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Belediye Başkanlığı takımları karşı karşıya geldi. 3-0’la maçın galibi Milli Eğitim Müdürlüğü takım olurken Kamu Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasının Kupası'nı alan takım oldu. Küçükçekmece Belediye Başkanlığı ise turnuvanın ikincisi oldu.

 

KUPALARINI İLÇE PROTOKOLÜNDEN ALDILAR

 

Final maçının oynanmasının ardından kupa töreni düzenlendi. İlk olarak maçlarda görev alan hakemlere Küçükçekmece Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Göksun Öz tarafından teşekkür plaketi verildi. Şampiyon olan takım Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, İkinci olan Küçükçekmece Belediye Başkanlığı takımına Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Recep Şencan, üçüncü olan, İlçe Müftülüğü’ne İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Ali Çibuk ve dördüncü olan İlçe Kaymakamlığına Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürü Oktay Kurt tarafından kupa, madalya ve hediyeleri verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.