Bu 5 burca dikkat: İlişki yaşayanın hayatı kayıyor!

Bu 5 burca dikkat: İlişki yaşayanın hayatı kayıyor!
İlişkiler ilk zamanlarda çiftlerin arasında hoşgörü ve sağduyu ile devam ederken ilerleyen zamanlarda durum farklılaşabiliyor. Özellikle aşk hayatında kötü olan profilleri tanımaya başladığımızda hayal kırıklığımız tahmin ettiğimizden daha fazla olabiliyo

BOĞA BURCU

İnatçı yapısıyla dikkat çeken Boğa burcu, ilişkide dediğim dedik tavırlarıyla karşı tarafı birçok kez zorlayabilir. Bu durum çoğu zaman çekilmez bir hal alacağı için bu burçta bireylerle uzun süreli bir aşk yaşamak cazip görünmüyor.

Bu 5 burca dikkat: İlişki yaşayanın hayatı kayıyor! - Resim: 2

İKİZLER BURCU

Değişken ruh hali sinir bozucu olabilen İkizler burcu bireyleri, aklına estiği gibi yaşamayı sevmektedir. Partnerinin talebi, duygu ve düşüncülerini önemsemezler.

Bu 5 burca dikkat: İlişki yaşayanın hayatı kayıyor! - Resim: 3

İkizler burçları, bu bencil duruşu bilerek sergilemezler ancak yine de ilişkide sinir bozucu bir durum olduğu gerçeğini değiştirmez. İnsanlarla içli dışlı olmayı seven İkizler bireyleri, flörtöz tavırlarıyla sinir bozucu olabilir.

Bu 5 burca dikkat: İlişki yaşayanın hayatı kayıyor! - Resim: 4

AKREP BURCU

En karanlık burç olan Akrep bireyleri, karşısındaki insan hakkında bilgi sahibi olmak ister, konu kendileri olunca ise özellerini kolay kolay anlatmazlar.

Bu 5 burca dikkat: İlişki yaşayanın hayatı kayıyor! - Resim: 5

Aşık oldukları kişiye bile tamamen güvenmeyen Akrep burcu bireyleri her duruma şüpheyle yaklaşır. Aldatılmaktan korktukları için kendilerini her zaman en kötü ihtimale hazırlarlar. Bu karamsar ve ketum ruh hali de elbette ilişkisine zarar verir.

Bu 5 burca dikkat: İlişki yaşayanın hayatı kayıyor! - Resim: 6

YAY BURCU

Özgür ruhlu olan Yay burçları yeni yerleri görmeyi ve insanları tanımayı çok severler. Aynı noktada kalmak bu burçlar için bunaltıcı olabilir. Farklı deneyimler istedikleri için hayatlarındaki insanı görmezden gelmeye başlarlar ve başta aşırı eğlenceli olan bu kişiler, ilişki ilerledikçe aşırı bencil insanlara dönüşebilirler.

Bu 5 burca dikkat: İlişki yaşayanın hayatı kayıyor! - Resim: 7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.