Bu burçlarla sakın tartışmayın: İşte öfkesini kontrol edemeyen en kavgacı 3 burç!

Bu burçlarla sakın tartışmayın: İşte öfkesini kontrol edemeyen en kavgacı 3 burç!
Bazı burçların sahip olduğu içgüdüler, bu burçlara sahip olan insanların daha çabuk öfkelenmesine ve daha çok kavga etmesine neden oluyor. Peki en çabuk öfkelenen burçlar hangileridir? İşte en kavgacı burçlar…

Burçların karakteristik özellikleri üzerinde yapılan araştırmaların sonuçları her gün pe çoğumuzu şaşırtmaya devam ediyor. Son olarak Zodyak kuşağının en kavgacı burçlarına dair yapılan bir araştırmanın sonuçları, astrologların çok da yanılmadığını gösteriyor. Zira hem astrologlara göre hem de araştırmalara göre, Zodyak kuşağındaki üç burç, kavga çıkarmaya bayılıyor.

 

Bu burçlarla sakın tartışmayın: İşte öfkesini kontrol edemeyen en kavgacı 3 burç! - Resim: 2

Yapıları gereği çabuk öfkelenen ve en ufak olayda bile kavga çıkaran üç burç, kavgayı harlamaya ve kendisini savunmaya bayılıyor. Üstelik kavgacı burçlar sadece laf dalaşı değil, aynı zamanda fiziksel kavgadan da pek kaçınma taraftarı olmuyor. 

Bu burçlarla sakın tartışmayın: İşte öfkesini kontrol edemeyen en kavgacı 3 burç! - Resim: 3

Peki en çabuk öfkelenen burçlar hangileridir? En kavgacı burçlar hangileridir? İşte en kavgacı ve çabuk öfkelenen o burçlar…

Bu burçlarla sakın tartışmayın: İşte öfkesini kontrol edemeyen en kavgacı 3 burç! - Resim: 4

KOÇ BURCU

Bilindiği üzere Koçların en çok öne çıkan karakteristik özelliği ‘ben merkeziyetçi’ olmaları! Kendilerini herkesten üstün gören ve bu nedenle de kendilerini oldukça önemseyen Koç burçları, özellikle bir konuda tartışmaya girdiklerini hemencecik kendi fikirlerini savunmaya geçip, başka hiçbir fikri kabul etmek istemediklerini aleni bir şekilde gösteriyor. 

Bu burçlarla sakın tartışmayın: İşte öfkesini kontrol edemeyen en kavgacı 3 burç! - Resim: 5

Elbette Koçların bu tavrı her zaman samimi bir sohbetle bitmiyor. Karakterleri gereği oldukça ‘coşkulu’ olan Koçlar, hemen yükselip, saman alevi gibi öfkelerini de sağa sola saçıyor.

Bu burçlarla sakın tartışmayın: İşte öfkesini kontrol edemeyen en kavgacı 3 burç! - Resim: 6

BOĞA BURCU

Kesinlikle ‘öfke’ göbek adı olan Boğa burçları, kavga etmekten kaçmadığı gibi zaman zaman kavga çıkarmaya yer arayan kimseler olarak tanımlanabilir. 

Bu burçlarla sakın tartışmayın: İşte öfkesini kontrol edemeyen en kavgacı 3 burç! - Resim: 7

Pek çok konuda kendi düşüncelerini savunan Boğalar da tıpkı Koçlar gibi farklı görüşlere pek açık olmuyor. Üstelik oldukça sinirli olan Boğa burçları karakterleri gereği son derece çabuk gerilen ve Koçların aksine siniri öyle hemen de geçmeyen kimseler oluyor. 

Bu burçlarla sakın tartışmayın: İşte öfkesini kontrol edemeyen en kavgacı 3 burç! - Resim: 8

Öfke kontrolü zayıf olan Boğalar, fiziki açıdan güçlü olduğu için temas içeren kavgalara girmekten de pek kaçınmıyor.

Bu burçlarla sakın tartışmayın: İşte öfkesini kontrol edemeyen en kavgacı 3 burç! - Resim: 9

İKİZLER BURCU

Zodyak kuşağının en neşeli insanları arasında yer alan İkizlerin pek kavga ettiğini görmemiş olabilirsiniz. Ancak bu onların öfkelenmediği ya da kavgacı olmadığı anlamına gelmiyor. 

Bu burçlarla sakın tartışmayın: İşte öfkesini kontrol edemeyen en kavgacı 3 burç! - Resim: 10

En çok ailesiyle anlaşmazlık yaşayan İkiler burçları, en ufak bir şakadan ile olay yaratabilecek potansiyeli içerisinde taşındığı. Kendi sert espriler yapsa da konu kendisi olduğunda pek de aynı sakinliği gösteremeyen İkizler, bir anda çok sakinken, bir anda öfkeden deliye dönebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.