Burcuna göre meslekler seçimleri

Burcuna göre meslekler seçimleri
Burçların yeteneklerine göre severek çalışacağı ve başarılı olacağı meslekler...

Koç Burcu

Koç burçları liderlik yönleri gelişmiş burçlardır. Koç burçları kendi işlerini yapmalılar ve bireysel yeteneklerini parlatacakları bir meslek tercih etmeliler. Fiziksel güçlerini sergileyebileceği spor ve dans branşlarında bir kariyer seçebilir. Bir şirkette yönetici olabilirler. Asker, polis, metalurji, maden ve inşaat mühendisliği gibi mesleklerde kendilerini ispatlayabilirler.

Boğa Burcu

Çok iyi bir aşçı veya gurme olabilir. Zarif zevkleri vardır dolayısıyla mücevher, kuyumculuk gibi değerli tasarım alanlarında yeteneklidirler. Müzisyen, ressam gibi sanatçı olabilirler. Makyöz, dekoratör, moda tasarımcısı da ona göre mesleklerdir. Bitki yetiştiriciliği, çiçekçilik, biyolog, ziraat, tarım gibi doğayla iç içe olabileceği meslekler boğa burcunun ruhuna iyi gelir. Ayrıca finansal konulardaki becerisi ekonomi, sigorta, bankacılık ya da emlak danışmanlığında başarılı olabilir.

İkizler Burcu

Eli kolu durmayan ikizler burcunun tabi ki hareketli bir meslek hayatı olması gereklidir. Konuşma, yazma ve öğrenme becerilerini değerlendirebileceği meslekler onu mutlu eder. Gazetecilik, reklamcılık, halkla ilişkiler, bilgisayar programcısı,  editör, dijital mecralarda yapacağı işlerde başarılı olur. Öğretmenliği de severek yapar.

Yengeç Burcu

Şefkatli yengeç burcunun mesleği onun gönlüne hitap etmelidir. Besleyici ve büyütücü enerjisini akıtabileceği mesleklerde mutlu olacaktır. Anaokulu öğretmenliği, tarih öğretmeni, mimar, diyetisyen ve aşçılık tam ona göredir.

Aslan Burcu

Liderlik yeteneği sayesinde bir partinin lideri, şirketin yöneticisi, takımın lideri rahatlıkla olabilir. Spor ve artistik hobilerde doğuştan yeteneklidir. Sporcu, tiyatrocu, yönetmen, animatör başarılı olabileceği meslekler. İyi bir askıdır, model veya manken olabilir. Mağazacılık ve bir mekanın işletmeciliğinde de başarılı olacaktır.

Başak Burcu

Çok zeki ve teknik olan başak burcu detay gerektiren mesleklerde mutlu ve başarılı olur. Hizmet ve sağlık sektörü çalışanı, memur, psikolog, ekonomist ve muhasebecilik mesleklerinde üretken olabilir. Ayrıca doğal beslenmeye ayrı bir merakı var dolayısıyla doğal beslenme, bitkisel şifa yöntemleri, akupunktur gibi alternatif alanlarda da başarılı olacaktır.

Terazi Burcu

Terazi burçları adalet temsilcileridirler. Avukat, savcılıkta başarılı olurlar. Sanatsal yeteneklerini kullanabileceği meslekler onları parlatır. Moda tasarımcısı, iç mimar, estetik uzmanı, müzisyen, ressam, oyunculuk severek yapacağı mesleklerdir.

Akrep Burcu

Dedektif ruhlarına polis, araştırma görevlisi meslekleri çok uygundur. Psikolog, kriminal çalışanı, güvenlik sektörü çalışanı ve maden mühendisliği başarılı olabileceği mesleklerdir.

Yay Burcu

İnsanlarla bir arada olabileceği ve ufkunu genişletebileceği meslekleri yapmalıdır. Hukuk, ticaret ve teknolojik işler ona göredir. Yabancı dil öğretmeni, turistik rehber, sporcu, akademisyenlikte başarılı olur. Din, felsefe ve astroloji alanları üzerine yoğunlaşabilir.

Oğlak Burcu

Disiplinli çalışma sistemine uygun mesleği olmalıdır. Askerlik, yöneticilik gibi… Borsa, ekonomi, mühendis, matematik veya fen öğretmeni sayısal başarısını ortaya koyabileceği mesleklerdir.

Kova Burcu

Kova burcunun bilimsel tarafını herkes bilir. Elektrik, astronomi, teknoloji üzerine meslekler seçebilir. Kovanın sıra dışı yaratıcılığına uyacak alanlar ise yoga, müzik, astroloji ve halkla ilişkilerdir.

Balık Burcu

Balık burcunun bilinmeyeni gören tarafına hitap edecek meslekler tercih etmelidir. Psikoloji, danışmanlık, spiritüel alanlarda başarılı olabilir. Müzisyen, ressam, tasarım, yazarlık da onun yaratıcı yeteneklerini ortaya çıkartır. Ayrıca en iyi şifacılar balıklardır. Sağlık çalışanı olabilir. Su sporları ya da denizcilik de onu ön plana çıkartacaktır.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin Pekcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.