Gözleri başka birini görmüyor: Aşık olunca dağları delen 5 burç açıklandı

Gözleri başka birini görmüyor: Aşık olunca dağları delen 5 burç açıklandı
Astrolojide bazı burçlar, sevgi, tutku, şefkat gibi duyguları en üst seviyede yaşıyor, gözleri bağlandıkları kişi dışında kimseyi görmüyor. Bu kapsamda aşık olunca adeta dağları delen beş burç açıklandı.

YENGEÇ BURCU

Duygusal yapılarıyla bilinen yengeç burçları için sırılsıklam aşık olmak dünyadaki en kolay ihtimaldir. Ufacık bir ilgi onların kendilerini iyi hissetmesine ve duygusal açıdan bağlanmalarına yol açabilir. Ailelerine olan düşkünlükleriyle bilinen yengeç burçları, gerçekten aşık oldukları insanı bir süre sonra ailesinin bir parçası gibi görmeye başlar.

 

Gözleri başka birini görmüyor: Aşık olunca dağları delen 5 burç açıklandı - Resim: 2

Bir yengeç tarafından seviliyorsanız, çok şanslısınız demektir. Çünkü tüm fedakarlığıyla sizlerin yanında yer alacaktır.

Gözleri başka birini görmüyor: Aşık olunca dağları delen 5 burç açıklandı - Resim: 3

KOÇ BURCU

Adrenalini seven koç burçlarını aşka motive eden şey de tam olarak bu heyecan arayışlarıdır.

Gözleri başka birini görmüyor: Aşık olunca dağları delen 5 burç açıklandı - Resim: 4

Çok istekli olmalarına rağmen ilişkiye odaklanmakta güçlük çekebilen koç burçları, ciddi ilişki sürdürmekte zorlanabilirler ancak bu onların körkütük aşık olmasına engel değildir. Evet, bir ilişki yaşarken belki güçlük çekerler ama bu karşılarındaki insanı sevmemelerinden kaynaklanmaz, sadece yaşamlarını bir rutine oturtmakta zorlandıklarını gösterir.

Gözleri başka birini görmüyor: Aşık olunca dağları delen 5 burç açıklandı - Resim: 5

TERAZİ BURCU

Flört yetenekleriyle tanınan terazi burçları çabuk aşık olur ancak unutmaları da oldukça kolaydır.

Gözleri başka birini görmüyor: Aşık olunca dağları delen 5 burç açıklandı - Resim: 6

Genellikle 'şıpsevdi' olarak tanımlanan teraziler, aşkı doruklarına kadar yaşamayı tercih ederler. Terazilerin bir ilişkiden çabuk soğumasının sebebi de tam olarak budur. Sevdikleri takdirde öylesine verici ve gözü kör bir aşığa dönüşürler ki, bir süre sonra göstermeleri ve görmeleri gereken sevgi, kendilerine bile yetersiz gözükmeye başlar.

Gözleri başka birini görmüyor: Aşık olunca dağları delen 5 burç açıklandı - Resim: 7

BALIK BURCU

Balık burçları duygusal yönleriyle bilinseler de, her su grubu burcunda olduğu gibi balıkların da tehlikeli bir manipülasyon kabiliyetleri vardır. Bu nedenle aşık oldukları kişiyi kendilerine aşık etmeleri de pek güç değildir.

Gözleri başka birini görmüyor: Aşık olunca dağları delen 5 burç açıklandı - Resim: 8

Balık burçları, gizli çapkınlardır ama gerçekten sevmeleri halinde bu dünyada tek bir kişinin mutluluğu için canla başla çalışırlar.

Gözleri başka birini görmüyor: Aşık olunca dağları delen 5 burç açıklandı - Resim: 9

AKREP BURCU

Ketumlukları ve yüksek libidolarıyla tanınan akrep burçları, zor aşık olurlar ancak bir kere kalplerini kaptırdılarsa unutmaları oldukça zordur. Takıntılı kişilikleriyle ön plana çıkan akrepler, aşık oldukları taktirde sabah akşam o kişiyi düşünürler.

Gözleri başka birini görmüyor: Aşık olunca dağları delen 5 burç açıklandı - Resim: 10

Kavuşamama halinde sürekli bir kara bulutla gezerler ve dünya onlar için cehenneme dönüşür. Bu nedenle şıpsevdi bir terazi burcu tarafından sevilmektense, bir akrebin aşkını kazanmak çok daha kalıcı ve kıymetli olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.