Tatar ailesinin mutlu günü

Tatar ailesinin mutlu günü
Av. Fırat Tatar ve Dyt. Sena Güneşlioğlu, Renaissance Polat Hotel'de gerçekleştirilen nikah töreniyle dünyaevine girdi. Genç çiftin mutlu günlerine MHP İstanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz, MHP MYK Üyesi Gökhan Türkeş Öngel ve çok sayıda isim katıl

Tatar ve Güneşlioğlu aileleri mutlu bir güne tanıklık etti. Av. Fırat Tatar ve Dyt. Sena Güneşlioğlu, Bakırköy'deki Renaissance Polat Hotel'de düzenlenen nikah töreniyle evlendi. Çiçeği burnunda evli çiftin nikahlarını Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Özkan kıyarken, şahitliklerini ise MHP İstanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz ve MHP MYK Üyesi Gökhan Türkeş Öngel yaptı.

Çok sayıda isim katıldı

Ünlü sanatçı Bülent Serttaş'ın sahne aldığı düğünde davetliler yöreye ait davul zurna ve Kafkas Ekibi eşliğinde halaylar çekerek gönüllerince eğlendi. Genç çiftin nikah törenine; MHP TBMM Hukuk Müşaviri Av.Çağrı Can Pak, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Zekai Pınarbaşı , Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Deniz Güzelay, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alparslan Doğan, OHSAD Başkanı ve Bahat Group Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Bahat, Avrupa Group Ynt. Krl. Başkanı Muharrem Kaya ve eşi Sevda Kaya ve çok sayıda davetli katıldı.

Bir ömür mutlu olun

Çiftin aile cüzdanını da MHP Milletvekili Dr.Hayati Arkaz geline vererek mutlu olmalarını temenni etti. Arkaz, “Bugün burada iki değerli insanın nikah törenine şahitlik etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Gerçekten çok gururlu ve onurluyum. Dilerim bir yastıkta kocayın. Vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirin ve bir ömür mutlu olun” dedi.

En güzel gün

Fırat Tatar ve Sena Güneşlioğlu'ndan 'yeğenlerim' diyerek söz eden MHP MYK Üyesi Gökhan Türkeş Öngel de “Yeğenlerime mutluluklar diliyorum. Bugün çok güzel bir gün, en güzel gün. Her ikisi de bir ömür mutlu olsun” dileklerinde bulundu.

Bahçeli de tebrik etti

Düğüne işlerinin yoğunluğu nedeni ile katılamayan genç çiftlere ve ailelerine kutlama mesajı ve çelenk gönderen başta siyasiler, Belediye Başkanları ve milletvekilleri telgrafla, çelenk ve çiçeklerle genç çiftleri kutladılar. Başta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım olmak üzere bir çok isim genç çiftlere hayırlı olsun temennilerini çelenk ile iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.