Yüksek sezgi gücüne sahip burçlar! Hisleri her şeyi anlamalarına yetiyor

Yüksek sezgi gücüne sahip burçlar! Hisleri her şeyi anlamalarına yetiyor
Sezgi, sonuç hakkında bir olay gerçekleşmeden önce bizi bilgilendiren bilinçaltımızdaki bir his veya içgüdüdür.

 Her zaman evet ya da hayır şeklinde gelir, sonra bilinçli zihin bu duyguyu cümleler şeklinde yorumlar. Modern zaman dilinde, sizin titreşim dediğiniz şeyde, sık sık "Bu konuda iyi bir izlenim alamıyorum" veya "Harika olacağına dair bir izlenim alıyorum!" ve çoğu durumda, bu tür titreşimler olumlu sonuçlanır. Siz hiç tek kelime etmeden birinin sizi "yakaladığını" hissettiğiniz oldu mu? Ya da hiç garip bir şekilde doğru olduğu ortaya çıkan bir şey hakkında içgüdüsel bir his yaşadınız mı? Başını sallıyorsanız, burcunuz sebebiyle olmuş olabilir. Sezgileri güçlü olan burçları Posta.com.tr okurları için araştırdık.

Astrolojideki bazı burçları sezgileri çok güçlü oluyor. Bu burçlar etrafında olan biten her şeyi çok çabuk hissedebiliyor. Yüksek sezgi gücüne sahip burçların listesini bu yazımızda bulabilirsiniz.


KOÇ BURCU 

Koç burcu astrolojide ilk sırada yer alan burç olduğundan, yüksek sezgi gücüne sahip olarak kabul edilir. Bu burcun lordları Mars ve Aswinikumaras'tır.

Mars, hayatta kalma içgüdüsü veren enerjik bir gezegendir. Böylece, bu yerliler ne zaman geri çekilmeleri gerektiğini hissedebilirler.


Mars nedeniyle hayatta kalma arzusu ve Ashwini Kumaras'ın sağladığı güvenlik kombinasyonu, bu bireyleri daha yüksek sezgi gücüne sahip yapar. Çoğunlukla olumsuz sezgileri vardır.

Bu burcun yerlileri genellikle “Bugün neden oyalandım bilmiyorum yoksa bugün o kazayı yapardım” derler. Tahmin aksini söylese bile ani yağmur zamanlarında "Ya da bugün bir şemsiye almak istedim".


İKİZLER BURCU 

İkizler burcunun yerlileri yüksek sezgi gücüne sahiptir. İkizler burcu bir çiftle sembolize edildiğinden, bir şaft tutan bir adam ve bir gitar tutan bir kadın.


Birliktelikleri dikkat ve yüksek duygusal duyarlılık gösterir. Ve bilge gezegen Merkür tarafından yönetilir. Dolayısıyla, bu burcun yerlileri çevrelerine nispeten daha fazla gözlemlenebilirdir, bu nedenle çevrelerinin aurasını veya titreşimlerini çoğunlukla tanımlayabilir veya hissedebilirler.

Bu yerliler, çoğu sevgiliyi sezgisel olarak reddettikleri için eşlerini seçmekte genellikle zorlanırlar, ama aynı zamanda bu yerliler, tek eşlerini veya ruh eşlerini bulduklarında daha derin bir duygusal bağ kurarlar.

BAŞAK BURCU 

Başak burcunun yerlilerinin daha yüksek sezgisel güçlere sahip olduğu söylenir.

Başak burçları hayvanlardan insanlara görebileceğiniz gibi, yaşam durumlarına karşı annelik içgüdülerine sahiptir.

Yani Başak burcu olanlar sosyal ve duygusaldır ve Merkür'ün efendisi olması, sadece kendi hayatlarında değil, sevdikleri kişinin hayatlarında da insanları tanımalarına ve hissetmelerine yardımcı olur.

Bu yerliler genellikle "Herkes onu sever ama benim onlar hakkında kötü bir hislerim var" diyen kişilerdir.

BALIK BURCU 

Balık burcunun yerlileri, derin suları temsil eden  balıkla sembolize edildiğinden daha yüksek sezgi gücüne sahiptir. su, duyguları ve derinliği ifade eder ve Jüpiter, bilgi ve bilgeliğin hükümdarı olan gezegen efendisidir.

Yukarıda bahsedildiği gibi sezgiler bilinçaltımıza evet ya da hayır şeklinde gelir ve bilinçli zihnimiz bunu mantıklı cümlelerle yorumlar. Pek çok insanın sezgileri vardır, ancak herkes bunları mantıklı bir şekilde doğru şekilde yorumlamaz.


Ancak bu zodyakın insanları, efendisi olan Guru'nun hissettikleri sezgileri doğru ve mantıklı bir şekilde yorumlamalarına yardımcı olduğu için bu güce sahiptir.

Çoğunlukla olumlu sezgileri vardır, ayrıca bu yerliler sezgi güçlerini kendilerinden çok başkaları için kullanırlar.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.