Zodyağın sinirden çılgına dönen burçları

Zodyağın sinirden çılgına dönen burçları
Her burcun insanı sinirlenebilir ama bazı burçlar var ki sinirlenince karşısındakini bin pişman ediyor.

Koç

Hırslı ve azimli koç burçları istediklerini elde edemediklerinde ne siz görün o halini ne de biz söyleyelim. Gözleri döner ve ağızlarına geleni söylerler. Etrafa zarar verme eğilimleri de vardır. Bir şeye kızdıklarında onlara hiç bir karşılık vermeden kendi haline bırakın. Eğer onları zorlarsanız inatçı tavırları başınıza iş açacaktır.

Boğa

Oturduğu yerden kalkmayan bu burcun ne zararı olabilir diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Boğa burçları en sabırlı ve sakin burçlardan olmasına rağmen sabrı taşarsa karşısındakinin vay haline... Eski defterleri açar ve sizin kafanıza kakar. Bütün gün evde somurtkan ifadesiyle dolaşır. Bir de acıktığında bambaşka biri haline dönüşebilen boğalar yarın kaldığı yerden hayatına devam etse bile yaptıklarınızı bir kenara yazmıştır. Günü geldiğinde en güzel şekilde kullanır.

Akrep

Marsiyen ve Plütonik kimliğiyle en tartışmacı burç akreplerdir. Durduk yere tartışmayı sever ve kaostan beslenir. Birileri sürekli ona zarar verecekmiş gibi hissettiği için kendini koruma ihtiyacıyla tüm gardını alır. Sinirinin sebebi çoğu zaman da kıskançlıktır. Siz onu bir şeyle itham ederseniz sen de yapmıştın der. Kısasa kısas anlayışı vardır. O da aynı boğa burcu gibi geçmişle yaşar. Korkuları ve kalıplaşmış düşünceleri nedeniyle de geçmişin bağlarından kurtulması çok zordur. 

Aslan

Aslan burcu eğlenceli ortamların aranan yıldızıdır. Pamuk gibi bir kalbi ve merhameti vardır. Eğer ona saygısızlık yaparsanız ve hak ettiği değeri göstermezseniz işte o zaman yandınız. Eğer çok sevdiği biriyseniz nazı size geçeceğinden bir aslan gibi kükrer. Ardından da alınıp küser. Hayatında pek yeri olmayan biriyseniz sizi doğrudan yok sayacaktır!

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin Pekcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.