BAKIRKÖY’DE PARKLAR RENKLENİYOR

BAKIRKÖY’DE  PARKLAR RENKLENİYOR
Bakırköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun talimatıyla Bakırköy’deki parkların oyun gruplarını, bankları rengarenk yapıyor.
Bakırköy’de 107 park bulunduğunu ifade eden Bakırköy Belediye Başkanı  Dr. Bülent Kerimoğlu şu açıklamayı yaptı: “Bakırköyümüzde mevcutta şu an itibarıyla 107 parkımız bulunuyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz çocuklarımızın parklarda daha güvenli, daha hijyenik ortamda eğlenebilmelerini sağlamak için sürekli çalışırken bir taraftan da çocuklarımızın daha fazla ilgisini çekebilmek amacıyla oyun gruplarını ve banklarını da renklendiriyor.


Ayrıca büyüklerimiz içinde parklara  spor aletleri koyuyoruz. Engelli çocuklarımızın da parklarımızdan eşit yararlanabilmesi için de çabamız sürüyor. Parklarımızda kuşların da barınabilmeleri için kuş yuvaları yapıyoruz. Daha da yaşanabilir bir Bakırköy için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya  devam edeceğiz. Bize bu konuda destek vererek sürekli işbirliği içerisinde bulunan 15 mahalle muhtarımıza da çok teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.