Başkan Cem Kara, “Amacımız vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak”

Başkan Cem Kara, “Amacımız vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak”
Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parke ve asfalt yama çalışmalarına devam ediyor.

Çatalca Belediyesi Fen İşleri'ne bağlı ekipler, parke, asfaltlama ve asfalt yama çalışmalarına hız verdi. Belirlenen bölgelerde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, Atatürk Caddesi, Bülbül Sokak, Ferhatpaşa Mahallesi Ayışığı Sokak, Kadri Duymaz Sokak, Tayfun Topçu Parkı etrafında parke taş tamiri ve döşemesi yaptılar. Yıpranan kaldırımlarda onarım çalışmaları yapan ekipler, yıpranan ve bozulan asfalt zeminler için de yama, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Çalışmalar Çatalca genelinde devam ediyor

Çalışmalar kapsamında önceden tespit edilen sokaklarda asfalt yama çalışmaları yapan ekipler; Ferhatpaşa Mahalesi Bahtiyar Sokak, Ferhatpaşa Mahallesi Görgülü Sokak, Bahtiyar Sokak, Rasit Aykut Caddesi, Orçun ve Mazlum Saylam Sokak’ta transe ve asfalt yama çalışmaları yaptı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Fen İşlerine bağlı ekiplerin asfalt, kilitli parke taş döşeme, kaldırım, yol açma çalışmalarının yanı sıra yollarda bulunan çukurlara asfalt kullanılarak yama ve tamir çalışmalarının Çatalca genelinde devam ettiğini kaydetti.

Deforme ve bozulma olan yolların tespit edilerek belirlendiğini ve bu doğrultuda çalışmaların yapıldığını kaydeden Başkan Cem Kara, " Mahallelerimizde hava şartları, altyapı çalışmaları gibi çeşitli nedenlerle deforme olan yollarda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçenin birçok noktasında kaldırım, asfalt, yol açma, parke taş yapım işlerini devam ettirirken diğer yandan da asfalt yama çalışmalarına devam ediyor” dedi.

Bozulan yollar bakım altında

Bazı mahallelerde asfalt yolların üzerinde meydana gelen bozulmalar ve çukurlar nedeniyle trafik adına da sıkıntılar yaşandığını kaydeden Başkan Kara,” Bu konudaki sıkıntıları ortadan kaldırmak için ekiplerimizi asfaltlama ve yama çalışmalarına yönlendirdik. Bu kapsamda ilçe merkezinde ve mahalle yollarında sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmelerini sağlayacağız. Başlattığımız asfalt atağının yanı sıra yollarda asfalt yama ve kaldırım onarım çalışmalarını yürütüyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın trafikte hayatını kolaylaştırmaktır. Ekiplerimiz belirlenen program dâhilinde merkez ve kırsal mahallelerimizde bulunan yolları tarayarak bozuk yollarda asfalt yama çalışmalarına devam edecek. Vatandaşlarımızın çalışmalarımıza gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.