Başkan Kara'dan Yalıköy'e Muhteşem Park!

Başkan Kara'dan Yalıköy'e Muhteşem Park!
Yemyeşil doğanın kalbindeki Çatalca, yeni bir sosyal paylaşım alanı kazandı. Başkan Cem Kara'nın talimatıyla yapımına başlanan parkta çalışmalar sona erdi. Yalıköy'deki çocuklar yeni parkına kavuştu.
 Doyumsuz yeşil alanlarıyla İstanbul’un nefesi Çatalca, Başkan Cem Kara’nın ilçeye kazandırdığı parklar ve yeni yaşam alanlarıyla güzelliğine güzellik katıyor. Her fırsatta parkların, çocuklar ve ailelerinin vakit geçirmek için tercih ettikleri en önemli sosyal alanlar olduğunu belirten Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Yalıköy'deki parklara bir yenisini daha ekledi.

 Başkan Kara, ilçede herkesin faydalanabileceği, spor aletleri, çocuk oyun grupları, yürüyüş yolları ile spor ve sosyal yaşantıyı hareketlendiren, ağaçlarla bezenmiş parklar yapmaya devam ediyor.

 Yalnızca Park Değil, Aynı Zamanda Yaşam Alanı!

 Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çevre düzenleme projesi hazırlanan, yüzölçümü yaklaşık 525 m² olan yeşil alan; içerisinde bir kaydırak, salıncak, tahterevalli ve fitness aletleriyle vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Park  düzenlemesi kapsamında mevcut çeşme korunarak, vatandaşlarımız için gezinti yolları, oturma alanları da oluşturuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.