Beylikdüzü zabıtası öğrencilerin güvenliği için hazır bekliyor

Beylikdüzü zabıtası öğrencilerin güvenliği için hazır bekliyor
2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Beylikdüzü Belediyesi, ilçede yaşayan çocukların güvenliğinin arttırılması adına çalışmalarını hızlandırdı.
Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerdeki 15 ilkokulda her sabah 08:30’da çocukların güvenliği için hazır bulunuyor.

Uzun bir yaz tatilinin ardından Türkiye genelinde yaklaşık 18 milyon öğrenci için dün ilk ders zili çaldı. Öğrencilere eğitim öğretim dönemi boyunca verdiği desteklerle öne çıkan Beylikdüzü Belediyesi, şimdi de ilçede yaşayan minik öğrencilerin okullarına güvenle ulaşabilmesi adına çalışmalarına hız verdi.

Ekipler 15 ilkokulda her sabah hazır bulunuyor

Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerdeki 15 ilkokulda her sabah 08:30’da çocukların güvenliği için hazır bulunuyor. Öğrencilerin ışıklardan, yaya geçitlerinden veya kritik kavşaklardan geçişlerinde onlara yardımcı olan ekipler ayrıca okul önlerinde bulunan ve çocuklar için açıkta yiyecek, içecek satan satıcılara karşı da caydırıcı önlemler alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.