BİR ÇOCUK SEVİNDİRMEK İSTEMEZ MİSİNİZ?

BİR ÇOCUK SEVİNDİRMEK İSTEMEZ MİSİNİZ?
Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Capacity AVM’ye konan “Dilek Ağacı”na yeni yıl öncesi dileklerine kavuşmak isteyen ihtiyaç sahibi Bakırköylü çocuklar dileklerini asmaya başladı.

Çocukların yeni yıl öncesi gerçekleşmesini istedikleri dilekleri arasında;  bisiklet, oyuncak ev, uzaktan kumandalı akülü araba, mont, bot, spor ayakkabısı, eşofman takımı,  top, paten, nevresim takımı, battaniye ve çeşitli oyuncaklar bulunuyor.

 

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da, geleneksel hale getirdikleri “Dilek Ağacı” ile yeni yıl öncesi alicenap, cömert ve hayırseverlerin katkısıyla çocukların dileklerini gerçekleştireceklerini ifade etti.

 

Başkan Kerimoğlu, 22 Aralık 2016-Cuma günü saat 11.30’da çocuklara hediyelerini sunacaklarını belirtti.

 

Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu yardımseverlere seslenerek,” Bütçenize uygun bir hediyeyi alarak belki de hayatınız boyunca görmeyeceğiniz bir çocuğumuzu sevindirmek, O’nu mutlu etmek  istemez misiniz?” dedi.

 

Hayırseverler Capacity AVM’ye gelerek  dar gelirli ailelerin çocuklarına vermek istedikleri hediyeyi alarak, Belediye  görevlisine teslim ediyorlar.

 

Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ayrıca Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün 0 212 414 96 88 numaralı telefonundan ayrıntılı bilgi alınabileceğini de sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.