Çatalca Belediyesi Muratbey Ek Hizmet Binası Yenileniyor

Çatalca Belediyesi Muratbey Ek Hizmet Binası Yenileniyor
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın talimatlarıyla yenilenmeye başlanan Çatalca Belediyesi Muratbey Ek Hizmet Binası 12 Haziran Salı günü saat 21:30'da yapılacak açılış töreniyle hizmete girecek.
 7/24 esasıyla çalışılarak yaklaşık 6 günde tamamlanan hizmet binası, gelişen ve büyüyen Muratbey Mahallesi'nin ihtiyaçları gözönünde bulundurularak yeniden tasarlandı.


2009 yılında yapılan kanun değişikliği ile kapatılan Karacaköy, Binkılıç ve Çiftlikköy belde belediyelerine ait hizmet binaları, faaliyetlerine Çatalca Belediyesi Hizmet Birimi olarak devam etmişti. Aynı kanunla kapatılan Muratbey Belediyesi ise mahalle olarak Büyükçekmece ilçesine bağlanmıştı. Daha sonra ilçemize geri kazandırılan Muratbey mahallesinde bulunan hizmet binası, inşası uzun süredir devam eden Büyükçekmece Belediyesi tarafından arşiv olarak kullanılmaktaydı. Binanın boşaltıldığı 7 Haziran Perşembe günü başlayan tadilat çalışmalarında sona gelinen hizmet binasında Muhtarlık Bürosu, Zabıta Müdürlüğü Bürosu ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü Bürosunun yanısıra mahalle halkının kullanımına sunulacak çok amaçlı bir salon da bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.