İmamoğlu, işe yerleştiren engelli bireyleri ziyaret etti

İmamoğlu, işe yerleştiren engelli bireyleri ziyaret etti
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi üzerinden işe yerleştirilen engelli bireyleri işyerlerinde ziyaret etti.
Engelli bireylerin hayata katılımının önemine değinen İmamoğlu, “İşverenlerin yaratmış olduğu iş fırsatlarıyla hem engelli vatandaşlarımız hem aileleri mutlu” dedi. Beylikdüzü’nde iş arayan vatandaşların ilk başvuru noktası olan Beylikdüzü Kariyer Merkezi, firmalarla düzenli olarak görüşmeler sağlayarak nitelikli iş gücünü onlarla buluşturuyor. Doğrudan yönlendirmeyle firmaların personel ihtiyacını merkeze yapılan başvurular üzerinden sağlayan yetkililer istihdama katkı sunuyor.


Engelliler Haftası dolayısıyla sürecin yakın takipçisi olarak işe yerleştirilen engelli vatandaşları işyerlerinde ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, firma yetkilileri ve çalışanlarla sohbet etti,“Engelli bireylerin hayata katılımı çok önemli.


Sizlerin verdiği destek ve yarattığınız iş fırsatları hem engellilere, hem de ailelerine mutluluk veriyor.” diye konuştu.Beylikdüzü’nde yer alan Aras Gıda’da 2015 yılından beri çalışan Uğur Koşar, Dolu Oyuncak’ta bir yıldır çalışan Ramazan Kara ve bir buçuk aydır çalışan Ferhat Alptekin ile buluşan İmamoğlu, ardından işverenlerle de görüşmeler yaptı.


“İnsanın ekmeğini vermek, evine huzurlu gitmesini sağlamak oldukça kıymetli.” diyen İmamoğlu, Yakuplu Mahallesi’nde yapımına başlanan 30 derslikli özel eğitim iş okulundan da söz ederek, engelli vatandaşların sosyal hayatta daha da aktif olabilmesi için çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini kaydetti. Ziyaretler sırasında İmamoğlu’na Belediye Meclis Üyesi Ebru Çevik ve Belediye Başkan Yardımcısı Emel Turan da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.