İmamoğlu, Kültür Merkezi Müjdesi Verdi

İmamoğlu, Kültür Merkezi Müjdesi Verdi
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2016 yılı faaliyet raporunu personeliyle paylaştı. Yaşam Vadisi Sahnesi’nde yaptığı sunumla bitirilmiş projeleri ve planlanan çalışmaları anlatan İmamoğlu, Yakuplu Mahallesi’nde planladıkları kültür merkezinin

Beylikdüzü’nde çeşitli projeler hayata geçiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2016 yılında gerçekleşen çalışmalarını faaliyet sunumuyla tüm personele aktardı. Yapılan çalışmaları herkesin detaylı bir şekilde dinleyerek çalışmaların son halinden haberdar olunması ve motive bir şekilde yola devam edilmesi için gerçekleşen sunumda İmamoğlu, “İşin marifeti konuşmak değil, işin marifeti inanmak. Biz inandık, başladık ve başardık” dedi.
Yakuplu’ya Kültür Merkezi geliyor
En öncü hizmetlerini insana ve çevreye yapmaktan geri durmayacaklarını dile getiren İmamoğlu, Beylikdüzü’ne yeni bir çehre yeni bir ruh kazandıracaklarını, “Bilimsel çalışmaya ve dünyadaki en iyi gelişmelere yüzümüzü dönmeye dikkat ediyoruz” diyerek anlattı. Yakuplu Mahallesi’nde planı tamamlanan ve kısa sürede temeli atılacak olan kültür merkezinin de müjdesini veren İmamoğlu, bir yıl içerisinde bitirileceğini açıkladıkları ortaokul ve kreşin de 11 ay içerisinde bitirildiğini ve açılacağını bildirdi. İmamoğlu, tadilatta olan Beylikdüzü Kültür Merkezi’nin de yeni adının “Atatürk Kültür Merkezi” olmasını teklif ederek aldığı yoğun alkışın ardından, konuyu eylül ayı meclisine taşıyacağını duyurdu.
Çalışmalar bir bir anlatıldı
Beylikdüzü’nde bir yıl içinde yapılan çalışmaların anlatıldığı sunumda, Yaşar Acar Fen Lisesi yanındaki Aydın Örs Spor Salonu, Gürpınar Sahili’nin spor parkı haline gelmesi, yapılan birçok çeşitli kursla çocukların ufkunun açılmasına katkı sağlanması, okulların tümünün eğitim dönemine eksiksiz hazırlanması, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nin tadilatı, kültürel faaliyetler, spor müsabakaları gibi onlarca çalışmayla ilgili bilgilendirme yapıldı.
Sunumun sonunda keyifli bir gece geçirilmesi için sahneye Türk Sanat Müziği Sanatçısı Elif Koçak çıktı. Şarkılar eşliğinde son bulan sunumda CHP Eski Milletvekili Süleyman Çelebi, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Turan Taşkın Özer, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri çeşitli derneklerin yöneticileri de hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.