İyi ki gençler var

İyi ki gençler var
Küçükçekmece'deki futbol turnuvasında şampiyonluğa ulaşan İkitellispor'un minik oyuncularını tebrik eden Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “İyi ki gençler var diyorum. Böyle neşeli, güzel ve umut veren organizasyonlara imkan veriyorlar. Her zama
Küçükçekmece Belediyesi Minikler Başkanlık futbol turnuvasında şampiyon İkitellispor oldu. Küçükçekmece Belediyesi, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ile birlikte düzenlediği 12. Minikler Başkanlık futbol turnuvasında şampiyon belli oldu. Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kemal Aktaş Stadında gerçekleşen turnuva ve ödül törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İlçe Müftüsü Mustafa Temel, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı, İlçe Gençlik Spor Müdürü Göksun Öz ve beraberindeki ilçe protokolü katıldı.

Spor kenti olacağız

Şampiyon minikleri tebrik eden Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece'nin her zaman spor kenti olduğunu ve bu konuda daha da ileriye gidebileceklerini söyledi. Karadeniz, “Bugün burada gençlere bakınca; iyi ki gençler var diyorum. Böyle neşeli, güzel ve umut veren organizasyonlara imkan veriyorlar. Biz her zaman bu anlamda gençler için çalışmayı sürdürecek sizlerin yanınızda olacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.