Kavaklı yeni muhtarlık binasına kavuştu

Kavaklı yeni muhtarlık binasına kavuştu
Demokrasinin çekirdeği olan ve belediye ile vatandaş arasında köprü görevi gören muhtarlıkları yenileyen Beylikdüzü Belediyesi, Kavaklı Mahallesi’nde de çözüm merkezi ve muhtarlık binasını açtı.
Vatandaşın belediyeyle sağlıklı diyalog kurmasını ve talep edilen çözümlerin hızlanmasını sağlayacak şekilde tasarlanan belediye çözüm merkezi ve muhtarlık binalarına bir yenisi daha eklendi. “Mahallemiz Kavaklı Belediye Çözüm Merkezi ve Muhtarlık” binası 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde başta Beylikdüzü Belediye Başkanı Erkem İmamoğlu olmak üzere, Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, ilçe ve ilçe dışından muhtarlar, belediye meclis üyeleri, siyasi parti başkanları, dernek yöneticileri ve vatandaşların katılımıyla açıldı.Kavaklı Mahalle Muhtarı Necip Özhan, muhtarlığın yeni ulaşılabilir konumu ve düzeninden duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, “Bahçepeyzajından yol yapımına, elektrik-su sistemleri, mobilyalar hepsi belediyemiz tarafından Kavaklı’ya kazandırıldı. Başkan Ekrem İmamoğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyorum.” diye belirtti.


Çözüm Merkezi ve Muhtarlık Entegre Çalışacak


“Yönetimi yerelleştireceksek en fazla kıymet vermemiz gereken makam, demokrasinin en simge ve öncü kişileri olan muhtarlarımızdır.” diyen Başkan Ekrem İmamoğlu, vatandaşla belediye arasından köprü görevi görecek ve entegre bir biçimde çalışacak çözüm merkezi ve muhtarlıkların, sağlıklı diyalogortamı yarattığına değindi. Yakuplu, Marmara, Gürpınar, Cumhuriyet Mahalleleri’nden sonra şimdi deKavaklı’da kolay çözüm sağlayacak merkezin hayırlı olmasını diledi.


Projelerle İlgili Son Bilgiler


AktarıldıProjelendirilip başlayan ve yapımı devam eden çalışmalarla ilgili de bilgiler aktaran İmamoğlu, Kavaklı Stadı ve çevresinin yapılan düzenlemeyle kent meydanı olarak şekilleneceğini, mahalle sakinlerinin keyifle kullanacağı sosyal tesis alanının kısa sürede bitirileceğini ve 3 köy 3 meydan projesinin ilk ayağı olarak Gürpınar Mahallesi’nde çalışmaların başladığını, sırasıyla Kavaklı ve Yakuplu’nun da bu kapsamda düzenleneceğini dile getirdi. Açılış vesilesiyle biraraya gelen muhtarlar, program sonrasında verilen yemekte günlerini kutlayarak, sohbet etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.