Kültür Evi tanıtım günlerinin startını verdi

Kültür Evi tanıtım günlerinin startını verdi
İstanbul Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz gün bölgede bulunan Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri ve Muhtarlarla bir araya geldi.

2018 yılı içerisinde gerçekleşecek olan Kars, Ardahan, Iğdır tanıtım günleri için istişare yapan dernek başkanları fikir alış verişinde bulunuldu.

Birlikten güç doğar”

Toplantıda kısa bir açıklama yapan dernek başkanı Efrail Çifçi: “Sizlerinde bildiği üzere 2 yıldır bölgemizde Kars Ardahan ve Iğdır illerimiz için tanıtım günleri düzenliyoruz. Bugünde bir araya gelme nedenimiz tanıtım günlerimiz. Dernek başkanlarımızla birlikte yaptığımız görüşmeler neticesinde bu organizasyonu derneklerin üstlenmesinin daha doğru olacağı kararı ortaya çıktı. Bu maksatla bizlerde taşın altına elimizi koymaya karar verdik. Sizlerinde bugün burada görüşlerini almak için bir araya geldik. Birlikten güç doğar mantığıyla çıktığımız bu yolda, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda daha nicelikli ve nitelikli bir organizasyon yaparak tam manasıyla yapacağız” dedi.

Komisyon üyeleri belirlendi

Ardından yapılacak olan tanıtım günleriyle alakalı katılımcılar fikirlerini beyan ettiler. Yapılan görüşmeler neticesinde yeni yapılacak tanıtım günleri komisyonu belirlendi. Komisyonda yer alacak isimler şu şekilde belirlendi; Yücel Taşçı, Ahmet Kuzgun, Temel Altıntaş, Burçay Yıldız, Ali Sakar, Ertekin Baysan, Erol Ögedik, Sıtkı Dursun, Bülent Sarıtaş, Mihrican Deniz, Efrail Çiftçi, Kemal Şimşir, Cem Aynalı, Ergün Aslan, Mehmet Yılmaz, Latif Yılmaz, Orhan Gökçe, Bülent Aras, Gürsel İlgöz, İsa Eler ve Sait Üstündağ.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.