MİNİKLERDEN RENGARENK GERİ DÖNÜŞÜM

MİNİKLERDEN RENGARENK GERİ DÖNÜŞÜM
Küçükçekmece Belediyesi Hünerli Eller Çarşısı’nda örnek bir projeye daha imza attı. Küçükçekmeceli minikler, çöpe gidecek cam şişeleri boyayarak, kullanıma kazandırdı.

Küçükçekmece Belediyesi Hünerli Eller Çarşısı’nda gerçekleşen sosyal sorumluluk projesi kapsamında ana okulu öğrencileri çöpe gidecek şişeleri rengarenk boyadı. 


ÇÖPE GİDECEKTİ, KAPI SÜSÜ OLDU


Öğretmenlerinin yardımıyla boya yaparak eğlenceli bir gün geçiren minikler çevreye duyarlılıklarını gösterdi. Rengarenk boyanarak fırınlanan şişeler kapı süsü olarak kullanıma kazandırıldı. Yaklaşık 150 ana okulu öğrencisi, tüm gün boyunca boya yaparak doğaya katkı sağladı. Geri dönüşüm atölyesine katılan miniklerin ise mutlulukları gözlerinden okundu. Minik öğrenciler, böyle bir projeye katılmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Sosyal belediyecilik faaliyetlerine aralıksız devam eden Küçükçekmece Belediyesi, 'Hünerli  Eller Çarşısı' ile kadınlara , kendi yaptıkları el emeği göz nuru ürünlerini satma imkanı sunuyor. Burada kadınlar, hem aile bütçesine destek oluyor hem de verdikleri emeğin karşılığını alıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.