“Yaz Temizliği Ekibi” çalışmalarını tamamladı

“Yaz Temizliği Ekibi” çalışmalarını tamamladı
Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün, yaz ayları başlarında günlük temizlik hizmetlerine ilave olarak genel temizlik çalışmalarını yapmak üzere kurduğu “Yaz Temizliği Ekibi” çalışmalarını tamamladı.

Yaz Temizliği Ekibi en son çalışmasını ilçe merkezini oluşturan Kaleiçi ve Ferhatpaşa Mahallelerinde cadde ve sokakları süpürerek ihtiyaç duyulan sokaklarda yıkama ve mıntıka temizliği yaparak tamamladı. Mobilya, moloz atığı gibi iri atıkları da toplayan ekip sıcakların artmasıyla birlikte herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalarını titizlikle yürüttü. Çalışmalar kapsamında yeşil alanlarda ve kaldırım kenarlarında oluşan yabani otlarda temizlendi.

Daha yaşanabilir bir Çatalca

 Yaz Temizliği Ekibinin, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın talimatlarıyla her yıl yaz ayları başlarında oluşturularak Çatalca’nın doğal güzelliklerinin korunması yanı sıra daha yaşanabilir ve daha temiz bir Çatalca için mücadele verdiğini belirten yetkililer, bu çalışmaların aynı zamanda insan sağlığını korumak amacıyla yapıldığına da dikkat çektiler.

Vatandaşlarımızdan rica ediyorum

Her fırsatta yeşil alanların Çatalca’nın can damarlarından biri olduğunu vurgulayarak bu nedenle vatandaşların yeşil alanlara sahip çıkmalarını, zarar vermemeleri ve korumalarını isteyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, temizlik konusuna da dikkat çekti. Başkan Cem Kara temiz bir kent oluşturmak için vatandaşların da desteğine ihtiyaçlarının olduğunu kaydederek, “Biz belediye olarak görevimizi yapıyoruz, çünkü temizlik işleri bizim asli görevlerimiz arasındadır. Vatandaşlarımızın da özellikle temizlik konusunda anlayış göstermelerini bekliyorum. Çöplerini gelişi güzel bırakmamalarını rica ediyorum. Hemen hemen tüm sokaklarda ve köşe başlarında çöp konteynerleri bulunmaktadır. Vatandaşlarımızın çöplerini poşet içinde belirlenen yerlere bırakmaları halkımızın sağlığı açısından çök önemli" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.