ZARLAR DOSTLUK İÇİN ATILDI

ZARLAR DOSTLUK İÇİN ATILDI
Beylikdüzü’nün esnafları 1. Esnaf Tavla Turnuvası’nda buluştu. Beylikdüzü Belediyesi Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi Yönetimi ve Beylikdüzü Esnaf ve Sanatkarlar Derneği’nin birlikte düzenlediği tavla turnuvası keyifli anlara sahne oldu.

Esnaflar tavlada hünerlerini sergiledi. 1. Esnaf Tavla Turnuvası’nda zarlar keyifle atıldı, çıkan sonuçlar eğlenceli anlara sahne oldu. Beylikdüzü Belediyesi Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi Yönetimi ve Beylikdüzü Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (BESNAF)’nin birlikte düzenlediği turnuvada dostluk kazandı. Esnaflar arası sosyalleşmeyi ve bir kültürün yaşatılmasına anlamlı bir katkı sunmayı amaçlayan buluşmada, arkadaşlıklar perçinlendi.

Sosyal Yaşam Merkezi çevresi başta olmak üzere, ilçe genelinden esnafların katıldığı tavla turnuvası yoğun katılımla gerçekleşti. Turnuvada 1. Ali Halil, 2. Cem Turan, 3. Ayhan Kor, 4. Erhan Acimer oldu. Vatandaşların yanı sıra Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Durmuş Şahin ve Chp İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer de turnuvada hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.