4+4+4 mağdurlarına bir yenisi daha eklendi

Esenyurt'ta bulunan İncirtepe İlk Öğretim Okulu Milli Eğitim Bakanlığının 4+4+4 yasası çerçevesinde yapacağı düzenleme velileri ve öğrencileri sokağa döktü.
Okuluma dokunma Kardeşimden ayırma 
Okuluma dokunma Kardeşimden ayırma sloganlarıyla İncir tepe ilköğretim ve Orta Okul olarak bir araya gelen veliler ve örgenciler Esenyurt Milli Eğitim Müdürlüğüne yürüdüler.
4+4+4 yasası çerçevesinde yapacağı düzenleme gergi İncirtepedeki İlk Okul bölümü bir üst mahallede bulunan Fevzi Danış Okuluna taşınmakta. İncirtepe ilk öğretim okulu sadece ortaokula çevrilmek istenmektedir. 
Biz öğrenci velileri olarak çocuklarımızın incir tepe İlk Öğretiminde kalmasını istiyoruz. Çünkü, hemen yanımızda lise var madem taşınacaksa lise taşınsın 3-4 km uzak mesafeye küçücük çocuklarımız gitmesin. 3-4 çocuklu aileler farklı okullara bölünerek çocuklarını nasıl okutacaklar. Bu mağduriyetin giderilmesi için tün yetkilileri göreve çağırıyoruz. 

Çocuklarımızın psikolojisini bozmasınlar
Ayrıca Fevzi Danış İlkokulunun Sokak arasında beliciler, tinerciler ve ismini telafuz dahi edemediğimiz çeşitli insanlar kol gezmekte. bu nedenle o okul küçük çocuklar için hiç uygun değildir. Okul değişirken, Bu değişiklik çocuklarımızın zorla alışığı öğretmenleri de değişecek. Bu nedenle çocuklarımızın psikolojisi ve yaşam düzenleri de bozulacak. 
Milli Eğitimin getirmiş olduğu mağduriyetin faturasını ailelere ve çocuklarımıza çıkarmasınlar.
Bizler İncirtepe İlköğretim mağdurları olarak,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yaklaşık beş yüz imza toplayıp verdik.bu mağduriyetimizin bir an önce giderilmesini istiyoruz..
Milli Eğitim Müdürü üç aile ile temsili olarak görüşüp, yapabilecek bir şayilerinin olmadığını ve yukardan gelen emirleri uyguluyoruz şeklinde açıklamada bunmuş. 
Gül Güyük


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri