Anaokulu velileri brunch’ta buluştu

Mektebim Okulları’nın Büyükçekmece’deki Anaokulu velileri ve okul yöneticileri, Pazar günü brunch keyfinde biraraya geldi.
Mektebim Okulları Büyükçekmece Anaokulu veli ve öğrencileri, okul yönetici ve öğretmenleri ile 14 Nisan Pazar günü, Albatros Restaurant’ta brunch keyfinde biraraya geldi. Okulların kurucusu Ümit Kalko’nun da katıldığı Brunch’ta, 2013-2014 eğitim öğretim döneminde Beykent’te açılacak olan Mektebim Okulları Cambridge College ile ilgili veliler bilgilendirildi. Kolej Müdürü Ece Banu Ozan’ın okul kampüsünün fiziki olanakları ve uygulanacak eğitim modeli hakkında detaylı bilgi aktardığı etkinlikte veliler, özellikle yeni okulda uygulanacak akıllı okul projesi, Cambridge ile yapılacak yabancı dil eğitim modeli işbirliği ve çocukların bilimsel çalışmalarda görsel algılarını geliştirecek ve birebir uzay deneyimi yaşatacak Planetarium projesi ile yakından ilgilendi.

Kurucu Ümit Kalko velilere hitaben yaptığı kısa konuşmada, Mektebim Okulları’nın hedeflerinden ve yeni okul projelerinden bahsederken, Beykent’te açılacak yeni kolejlerinin kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirtti. Tüm fiziksel koşulları ile Beykent’te ayrıcalıklı bir eğitim modeli uygulayacaklarını söyleyen Kalko, “yeni kolej kampüsü Mektebim Okulları’nın prestij projesidir” dedi. Okulların genel müdürlüğünün de aynı kampüs içerisinde konumlanacağını sözlerine ekleyen Kurucu, “Kolej eğitiminde yabancı dil eğitimi en önemli konu. Ebeveynler çocuklarını en az iki yabancı dil eğitimi alabilsinler diye koleje gönderiyor. Biz de kolejlerimizdeki yabancı dil eğitimini en önemli konu olarak ele aldık ve Cambridge Üniversitesi ile bir iş birliği yaptık. Mektebim Okulları’nın kolejlerinde uygulanacak yabancı dil eğitim modeli ile ilkokul 2. Sınıftan itibaren öğrencilerimiz 2 yabancı dil eğitimi almaya başlayacak” dedi.

Kolej Müdürü Ece Banu Ozan ise, kampüs içinde öğrencilerin faydalanacağı yarı olimpik yüzme havuzu, plastik sanatlar atölyesi, modern dans ve bale eğitimi, mental aritmetik, cep sinema, fitness salonu, planetarium ve bilim merkezi gibi diğer eğitim olanaklarını ve bu olanakların eğitim modeli içinde nasıl kullanılacağınıvelilere aktardı. Mektebim Okulları Beykent Kampüsü’nü heyecanla karşılayan veliler, Brunch’ta keyifli saatler geçirdiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri