Başkan Akgün’den 17 okula destek

Eğitime katkıları ve yaptırdığı 20’in üstünde okul nedeniyle “Okulcu Hasan” olarak bilinen Büyükçekmece Belediye Başkan Dr. Hasan Akgün’ün talimatı doğrultusunda 17 okulun boya, badana ve tadilat işleri yapıldı.
Eğitime sağladığı destek ile okullarda eğitimin kalitesinin artmasını, öğrencilerin daha sağlıklı ortamda öğrenim görebilmelerini hedefleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  bu doğrultuda eğitime verdiği desteği sürdürüyor.

Üner ve Sak gözetiminde yapıldı

Büyükçekmece Belediyesi, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasına sayılı günler kala Büyükçekmece’deki okullardan gelen boya ve tadilat taleplerini yerine getirdi. Ayrıca boya talebinde bulunan bazı okullara da boya yardımında bulunuldu. Her yıl eğitim öğretim yılı başlamadan önce ilçe genelindeki okulların bakım ve tadilat işlerini gerçekleştiren Büyükçekmece Belediyesi,’ne bu yılda ilçedeki 17 okuldan gelen talepleri değerlendirdi. Belediye Başkan Yardımcıları Bayram Ali Üner ve Maksude Sak’ın denetiminde sürdürülen çalışmalar Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi.  Çalışmaları her iki başkan yardımcısı bizzat takip etti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, okulların iç ve dış cephe boyası, bahçe düzenlemesi,  asfaltlanması, eskiyen kapıların değiştirilmesi, tuvalet tesisatlarının yenilenmesi, PVC’den ek büro ve bölmeler yapılması, bahçe çitlerinin tamiri ve tabelaların yenilenmesi işlerini tamamladı.

“Eğitim konusu önceliğimizdir”

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı’nın tüm öğrenci ve öğretmelere hayırlı olması dileğinde bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  Büyükçekmece Belediyesi’nin her zaman önceliğinin eğitim olduğunu hatırlatarak şu açıklamayı yaptı: “Belediyemiz gelen talepler doğrultusunda 17 okulumuzun tadilat ve boyama işlerini gerçekleştirdi. Öğretmen ve öğrencilerimizin daha sağlıklı bir ortamda eğitim öğretim yılını geçirebilmeleri adına bundan sonrada desteğimizi sürdüreceğiz. Belediye olarak okullarımızın fiziki yapısı yanında her türlü ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada eğitim konusu önceliğimiz olacaktır.”             

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri