Benli'den çocuklara karne hediyesi

Avcılar Belediye Başkanı Dr.Handan Toprak Benli'nin, açılışını yaptığı Firuzköy Kültür Evi Çocuk Kulübü öğrencilerine karne dağıttı.
23 Ocak Cuma günü Barış Manço Kültür Merkezi'nde Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, ilk kez karne alacak olan minik öğrencilerin heyecanını paylaştı. 150 öğrenciye karnelerini dağıtan Başkan Dr.Handan Toprak Benli, karne hediyesi olarak öğrencilerin resimlerinin basılı olduğu takvim hediye etti.
Aynı zamanda Başkan Toprak Benli, çocukların yarı yıl tatilinde eğlenceli vakit geçirmeleri ve öğrenmelerine katkıda bulunmak için Belediye tarafından düzenlenen "Çocuk Şenliği'nin (Bilim atölyesi, tiyatro, deneyler, planetaryum)" başladığını duyurdu.
Firuzköy Kent Evi çocuk kulübünün açılışının ardından 2015 yılı içinde Tahtakale Ek Hizmet Binası çocuk kulübünün de açılacağı müjdesini veren Başkan Dr. Handan Toprak Benli, " Gençler hem bugünümüz hem de yarınımızdır. Çocuklarımızın güçlü, özgür ve erdemli bireyler olarak yetişmesini istiyoruz. Genç dostu bir belediye olarak çalışmalarımız bu yönde devam edecektir."
Velilere de bir öneride bulunan Toprak Benli, her ailenin çocuklarına bir enstrüman çalmalarını bir sanat dalı ile uğraşmalarını veya en az bir spor dalıyla ilgilenmeleri yönünde teşvik etmeleri gerektiğini bununda sağlıklı nesiller olmaları yolunda atılan önemli bir adım olduğunu söyledi.
ÇOCUKLAR YAŞAYARAK ÖĞRENMELİ
Karne alan öğrencilerin ailelerine seslenen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli şunları söyledi: "Karnesi kötü geldiği durumlarda çocuğunuzu bir başka öğrenciyle kıyaslamayalım. Çocuğunuzla devamlı konuşun ve kesinlikle çocuklarınıza emir kipi kullanmayalım. Kararı kendisine bırakalım ve o kararın sonucunu da yaşayarak öğrenmelerine izin verelim."
GENÇLERİ SEVİYORUM VE GÜVENİYORUM
Başkan Dr. Handan Toprak Benli, "Gençler sadece geleceğimiz değil hem bugünümüz hem de yarınımızdır. Gençleri seviyorum ve onlara güveniyorum. Çocukların güçlü, özgür ve erdemli bir birey olabilmeleri için ailelerin çocuklarına güvenmesi ve onları sevmesi gerekir" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri