Beylikdüzü’nde öğrenciler yararına kermes

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Yakuplu Hacı Ali Akyazıcı Camii Kur’an Kursu tarafından gerçekleştirilen kermese katıldı. Öğrenciler için açılan kermesin çok hayırlı bir iş olduğunu ifade eden Başkan Uzun “Bizim insanımız iyilik yapmayı sever” ded
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Yakuplu Hacı Ali Akyazıcı Camii’nde Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya geldi. Cami Kur’an kursunun oluşturduğu kermese katılan Başkan Uzun, kermesin açılışını da öğrencilerle birlikte gerçekleştirdi. Veliler tarafından hazırlanan ve gelirin tamamı öğrenim gören öğrencilere aktarılacak olan kermesi gezen Başkan Yusuf Uzun hazırlanan işleri de yakından inceledi.

El Emeği Göz Nuru…
Kermeslerin her zaman insanların iyiliği için kurulmasından dolayı büyük önem arz ettiğini ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Aileler burada çok güzel bir iş ortaya çıkartmışlar. Hiçbir gelir gözetmeksizin el emeklerini ortaya sunmuşlar. Geliri öğrenim gören öğrencilere aktarılacak kermes hayırlara vesile olsun. Bizim insanımız her daim iyilik yapmayı çok sever. Buda güzel örneklerinden biridir” dedi.
Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyelerinin de katıldığı kermes, 10 gün boyunca devam edecek. Yakuplu Hacı Ali Akyazıcı Camii Kur’an Kursu avlusunda yapılan kermese isteyen herkes katkıda bulunabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri