DP Silivri'ye de bayan eli değdi...

Mehmet Haseski'den boşalan Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanılığına uzun yıllar partide yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Halide Avlu getirirdi.
Mehmet Haseski'den boşalan Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanılığına uzun yıllar partide yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Halide Avlu getirirdi. Demokrat Parti İlçe Binası'nda yapılan genişletilmiş toplantıda işleri dolayısı ile görevinden ayrılan Mehmet Haseski teşkilat tarafından oy birliği ile başkanlığa aday gösterilen Halide Avlu'ya görevi devir etti.
Haseski toplantıda yaptığı konuşmada Demokrat Parti'nin neferi olduğunu dile getirerek şunları söyledi: Yıllardı partimde verilen görevleri yaptım. 20 aya yakındır arkadaşlarımla beraber bir ekip olarak ilçe başkanlığı görevimi devam ettirdim. İşlerim dolayısı ile görevi mecburen bırakmak zorunda kaldım. Arkadaşlarımızın hepsi hiç kuşkusuz bu göreve layık. Fakat başkan bir kişi oluyor. Teşkilat olarak yaptığımız toplantıda arkadaşlarımız bu partiye uzun yıllar başarıyla hizmet eden Halide Avlu'yu başkan olarak görmek istediklerini belirttiler. Sayın Avlu başkanlığında yeni oluşacak yönetim partimizde hizmete devam edecek. Bu güne kadar birlikte çalıştığım arkadaşlarıma verdikleri destekten dolayı teşekkür eder, yeni başkanımıza başarılar diler, her zaman yanlarında olduğumu unutmamalarını temenni ederim.
İlçe başkanlığı görevini Mehmet Haseski'den devir alan Halide Avlu kendisini bu göreve layık gören partili arkadaşlarına teşekkür ederek şunları söyledi: Çok uzun yıllar partimde kadın kolları başkanlığı, ilçe yönetim kurulu üyeliği ve ilça başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Başkanlık görevi için arkadaşlarımın bana göstermiş olduğu güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte el ele vererek partimizi daha iyi yerlere getirmek için mücadelemizi devam ettireceğiz.
Demokrat Parti İlçe Başkanlığına Halide Avlu'nun getirilmesinin ardından yönetim kurulununda önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. Yönetim kurulunun netleşmesinin ardından listenin il ve genel merkez tarafından onaylanmasının ardından yeni yönetim göreve başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri