Eğitimcilerin sıkıntıları masaya yatırıldı

İmamoğlu, yarı yıl tatili öncesi ilçedeki okul müdürleri ve aile birlikleriyle bir araya geldi .
 En iyi eğitim koşullarının Beylikdüzü’nde olması için çalışan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yarı yıl tatili öncesi ilçedeki okul müdürleri ve aile birlikleriyle bir araya geldi . Buluşmada, okulların tüm olanaklarının iyileştirilmesi için neler yapılabileceğini görüşen Başkan İmamoğlu, iletilen tüm talepleri tek tek dinledi.

İlçedeki her problemi, sorunun muhataplarıyla birlikte çözmek içim sık sık buluşmalar düzenleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu kez de okul müdürleri ve okul aile birliği temsilcileriyle bir araya geldi. Daha önce yaz tatili boyunca okulların tüm eksiklerini tespit ettirmiş ve fiziki bakım onarımını üstlenmiş olan Başkan İmamoğlu, öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılına yenilenmiş okullarda başlamasını sağlamıştı.

Talepler Tek Tek Dinlendi

Bu kapsamda eğitimin kalitesinin daha üst seviyeye çıkarılması, gerekli tüm olanakların sağlanması adına yapılan buluşmada, okulların yarı yıl tatiline girmeden önce sorunlarının belirlenmesi, eğitimcilerin taleplerinin dinlenmesi ve çözülmesi için izlenecek yolların konuşulduğu buluşmada, söz alan konuşmacılar tek tek okullarının eksiklerinden, 
projelerinden ve taleplerinden bahsetti.

“En Doğru, En Güçlü Köprü Öğretmenlerdir”

Eğitimli toplumun öneminin çok büyük olduğunu belirten Başkan İmamoğlu, “Kazanın içinde kaynayan değil, birbiriyle kaynaşan fikirlerimiz olmalı. En iyi eğitimli toplum biz olmalıyız. Bunun için sürekli çalışacağız” dedi. "En doğru, en güçlü köprü öğretmenlerdir" diyen Başkan İmamoğlu, öğretmenlere sürekli iletişim haline olmak istediğini ifade etti.

Bakırcı, “Hep Birlikte Başaracağız”

Buluşmayan katılım gösteren Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı ise, yeni atanan müdürlere, değişen okul aile birliklerindeki velilere görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek,“Beylikdüzü’ne yakışır fiziki ortamları sağlamak gerekir. Bunu hep birlikte yapacağız. En iyisini elde etmek için çalışacağız” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri