En Güzel Türk Yemeklerini Onlar Yapacak

Silivri Belediyesi’nin kadınlar için açtığı Pastacılık ve Türk Mutfağı Yemekleri kursunun 2. Dönemi tamamlandı. Kursiyerler Başkan Işıklar’ı makamında ziyaret ederek kendilerine sunduğu imkânlar için teşekkür ettiler.
Silivri Belediyesi’nin bir ilke ev sahipliği yaparak kadınlara özel olarak başlattığı Pastacılık Kursu ve Türk Mutfağı Yemekleri Kursu’nun 2. Dönemi geçtiğimiz Temmuz ayında sona erdi. Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Selimpaşa Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ortaklığında yapılan, Pastacılık Kursu ve Türk Mutfağı Yemekleri Kursunun kursiyerleri Başkan Işıklar’ı makamında ziyaret ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.
 
IŞIKLAR; "KADINLARIMIZIN YENİ BAŞARI ÖYKÜLERİ YAZACAĞINA İNANIYORUM”

Tüm kursiyerleri tek tek tebrik eden Başkan Işıklar; "Bizim Türk mutfağımızın geniş bir yelpazesi var. Kadınlarımız açtığımız Pastacılık ve Türk Mutfağı kurslarına yoğun katılım gösterdi, bu bizi çok mutlu etti. Kadın girişimcilerimizin yeni mekânlar açarak yeni başarı öyküleri yazacaklarına inanıyorum. Gelecek zamanlarda kadınlarımızın sertifika sahibi olarak kendi ürettikleri yemekleri sunacakları bir ortam yaratmayı düşünüyoruz. Bu cesareti gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
 
SERTİFİKALARINI BAŞKAN IŞIKLAR’IN ELİNDEN ALDILAR

Birbirinden güzel ve lezzetli kurabiyeler ile Türk Mutfağı’nın vazgeçilmez yemeklerini yapmanın püf noktalarını öğrenen kursiyerler sertifika ve hediyelerini Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Turizm Otelcilik Okulu Müdürü Mualla Varlıoğlu’nun elinden aldılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri