Esenyurt ‘ta genç girişimciler

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Merkez Valisi Yusuf Odabaş, Esenyurt Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin, Tay Sürücü Kursunda eğitim alan “Yeni Genç Girişimciler” programına katıldı.


Esenyurt Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Gürsel Doğan ve yönetimi tarafından hazırlanan, vatandaşa mesleki girişimciliği kazandırmak için başlatmış oldukları proje kapsamında 90 öğrenciye 70 saat eğitim verdi. Bu eğitim sonucunda iş yeri açma sertifikası alan öğrencilere KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı) tarafından 30.000 TL yeni iş yeri açmak için hibe almaya hak kazandılar.
 
Tay sürücü kursunda eğitim alan yeni girişimcileri sınıflarında ziyaret eden Merkez Valisi Yusuf Odabaş ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu öğrencilere girişimcilik konusunda taktikler vererek sohbet ettiler.
 
Doğan “ destek verenlere teşekkür ediyorum”
 
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Esenyurt Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Gürsel Doğan, böyle bir projede kendilerini yalnız bırakmayan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na ve programa katılan Merkez Valisi Yusuf Odabaş’a teşekkür etti.
 
 
Başkan Kadıoğlu “Her zaman her konuda yardımcı ve yanınızda olacağız”
 
Girişimci öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu “ Esnaf Kredi ve Kooperatifi böyle bir proje hazırladığı için gönülden kutluyorum ve sizlere de iş hayatınızda başarılar diliyorum” dedi. Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu “ Yeni girişimci olma yolunda böyle bir fırsatla karşılaştığınız için çok şanslısınız. Bizlerde bu konuda yeni girişimcilere her zaman her konuda yardımcı ve yanınızda olacağız ”dedi.
 
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun yeni genç girişimcileri ziyaretine eşlik eden Merkez Valisi Yusuf Odabaş “Esenyurt artık modernleşen yüzüyle yerli ve yabancı girişimcilerin artık ortak noktası oldu ”dedi. Vali Odabaş “ Bu genç yaşınızda böyle bir eğitim alarak almış olduğunuz sertifika ile KOSGEB ve Belediye Başkanınız Necmi Kadıoğlu tarafından da desteklenmeniz çok büyük ve güzel bir olaydır ”dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri