GÖKCAN’DA YIL SONU ŞENLİĞİ

Özel Gökcan Koleji'nde 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM yılı yıl sonu şenliği ile birlikte 4. ve 8. sınıfların mezuniyet töreni yapıldı. Oldukça heyecanlı geçen törenin açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehtap Nazan Göktaş yaptı.
BAŞIMIZ DAİMA DİK..
Mehtap Göktaş konuşmasında velilerine ve ekip arkadaşlarına teşekkür ederek şöyle konuştu: Kıymetli Anne Babalar Çocuklarımızı Gökcan Koleji’nin başarılı birer temsilcisi olarak  okulumuzun amaç ve ilkeleri doğrultusunda büyük bir özenle ve sevgiyle yetiştirdik. Güzel dostluklar ve arkadaşlıklar kurmalarını sağladık. Öğretmenlerim ve Gökcan çatısı altında toplanan herkes onları daha donanımlı kılmak için sabırla ve sevgiyle uğraş verdiler. Hepimiz Sevinçlerimiz, hüzünlerimiz, başarılarımız ve paylaşımlarımızla oluşturduğumuz bir zincirin birer halkaları olduk. Şimdi sevincimiz daha büyük, duygularımız daha yoğun. Bu okul OKUL – AİLE - ÖĞRENCİ üçgeninde ortak bir yol üzerinde kararlı, birlikte yürüyeceğimiz her geçen gün bir sınavı geçen insanı yetiştirmeyi öğretti.
Hiç mütevazı olmayacağız, başımız daima dik olacak; çünkü fedakarca en iyi- en kaliteli  eğitimi veriyoruz. Rekabete saygılıyız. Hiç kimseyi telefonla aramıyoruz. Kimsenin öğrencisini çalmaya çalışmıyoruz. Eğitimcilik adına yakışmayan entrikalar çevirmiyor, sırtımızı kimseye dayamıyoruz. Eğitim kalitemizin yanı sıra uygun ücret politikası ile bu kadar iyi bir hizmet veren başka bir okul yok.
 Çocuklarım sizleri birer çiçek tohumu olarak ülkemin ve dünyanın tüm semalarına serpiyoruz. Düştüğünüz her yerde sevgiyi, saygıyı, kardeşliği ve barışı yeşertiniz. Sizleri güzel ve yararlı işlerde görmek, emeğimizin semeresi olacaktır. Tüm yaşamınızın değerli ailelerinizle birlikte, sağlıklı, başarılı ve mutlu geçmesini diliyor, hepinizi ayrı ayrı öpüyoruz. Sizleri çok seviyoruz.

GÖKCANLI OLMA FARKI
Törende öğrenciler yıl boyunca hazırladıkları halk oyunları, dans, müzik ve spor gösterilerini sundular. 4. ve 8. sınıflar cübbe ve kep giyip bayrak -flama devir teslimi yaptılar ve yemin ettiler. Çok heyecanlı oldukları gözlenen öğrencilerin temsili diplomalarını veren Müdür Yardımcısı Tuğçe Küpeli mezunlara yönelik yaptığı konuşmada "Gökcanlı olmak Mustafa Kemal'i anlamaktır, Gökcanlı olmak Cumhuriyet'e sahip çıkmak, ona sevdalanmaktır, Gökcanlı olmak aklı ve bilimi kılavuz almaktır, Gökcanlı olmak geçmişini unutmamak, unutturmamaktır, Gökcanlı olmak fark edilebilen farklar ortaya koymaktır" diyerek  Gökcanlı olmanın farkını vuguladı ve bu değerleri hayat boyu sürdürmeleri istedi. 
Velilerin öğrencilerden daha çok heyecanlı olduğu gözlenen törende bazı veliler göz yaşlarını tutamadı, duygu dolu anlar yaşandı. Velilerin, öğrencilerin, öğretmen ve yönetimin tek vücut olduğu tören Gökcan Marşı ve Onuncu Yıl Marşı ile sona erdi. Geç vakitlere kadar eğlenen mezunlar okullarından ayrılmakta zorlandılar. Eski mezunların da geceye katılması törene ayrı bir anlam ve renk kattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri