Gökcan’dan kadınlara özel program

Gökcan Koleji öğretmenleri, personeli ve velileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen yemekli özel bir programla kutladı.

Programa, Büyükçekmece Kaykamamı’nın eşi Aytül Yurdakul ve Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Zuhal Coşkun da katıldı. Açılış konuşmasını yapan Gökcan Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehtap Göktaş  ‘Kadın olmak avuçlarını sımsıkı kavrayarak insana emin ellerde olduğu duygusunu verebilmek; sımsıcak bir öpücüğün tektaş yüzükten daha değerli olduğunu anlayabilmek; sadeliğin içerisinde farkedilebilir olmak; eşini dostunu kollamak; karşındakine yüreğinle güvenmek; sevdiği insanı sadece o olduğu için sevebilmektir’ diyerek tüm kadınların 365 gününü kutladı.



Okul aile birliği tarafından programa katılan protokol davetlilerine ve Gökcan Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehtap Göktaş’a günün anlam ve önemine uygun birer plaketverildi. Okul personeli tarafından da Mehtap Göktaş’a ve Okul Müdürü Leyla Kara’ya özel bir plaket takdim edilirken ayrıca programın düzenlenmesine katkılarından dolayı Okul Aile Birliği üyelerine ve Anaokulu Müdür Yardımcısı Mine Peker’e teşekkür sertifikası ve çiçekler verildi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri