“Harekete Geç”

Yeni nesillerin sağlıklı gelişiminde sporun öneminin bilincinde olan ve eğitim modelinde spora özel bir önem veren Doğa Koleji, Ataşehir Belediyesi ve Kozyatağı CarrefourSA sponsorluğunda, “Harekete Geç” projesi ile dünya çocuk rekorları kapsamında binler

 Doğa Koleji “Harekete Geç” projesi ile sabah sporu rekor denemesi gerçekleştiriyor


Yeni nesillerin sağlıklı gelişiminde sporun öneminin bilincinde olan Doğa Koleji, her yaş ve ilgi grubuna sağladığı özel imkânlarla geleceğin sporcularını yetiştirirken bütün öğrencilerinin de zinde ve sağlıklı gelişimini sağlıyor. Bu kapsamda yürüttüğü eğitim ve çocuklara sunduğu olanaklarla bu alanda pek çok ulusal ve uluslararası başarıya imza atan Doğa Koleji şimdi de sosyal sorumluluk kapsamında gerçekleştireceği rekor denemesiyle tüm çocukları spor yapmaya davet ediyor.  

Bostancı Doğa Koleji öğrencileri, “Harekete Geç” projesi ile spor kültürünü oluşturmaya katkı sağlamak, spora ve sporcuya verilen önem hakkında farkındalık yaratmak amacıyla, Ataşehir Belediyesi ve Kozyatağı CarrefourSA sponsorluğunda harekete geçiyor… “Harekete Geç” projesi, Doğa koleji, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ,Ataşehir Belediyesi ve Kozyatağı CarrefourSA ile birlikte yürütülüyor.

Doğa koleji öğrencileri, “Harekete Geç” projesi kapsamında birçok sanatçı ve sporcuya ev sahipliği yapıyor. Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okullardan öğrenci grupları, Ataşehir Belediyesine bağlı sporcular ve engelli sporcular sözlerini sanatçı Faruk Emre’nin yazdığı ‘’Harekete Geç ‘’şarkısıyla, dünya çocuk rekorları kapsamında binlerce çocuğun katılımıyla müzikli sabah sporu rekor denemesi gerçekleştirilecek.

Fifa kokartlı futbol hakemi FIRAT AYDINUS’un düdüğü çalması ile başlayacak olan “Harekete Geç” etkinliği 3 Mayıs Perşembe günü saat 11.00-12.30 saatleri arasında Kozyatağı CarrefourSA’ da gerçekleşecek.

Doğa Konseptli Eğitim Modeli, her yaş grubunun fiziksel özelliklerine göre özel donatılmış spor salonları ve etkinlik alanlarının yanı sıra bisiklet parkurları, tenis kortları, kamp alanları, kapalı- açık yüzme havuzları, çim futbol sahaları ile tam donanımlı bir spor eğitimini de içeriyor. Doğa Koleji Yarının seçkin sporcu adaylarını burslarıyla da destekleyerek ülkemizin spordaki geleceğine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

 

Doğa Kolejleri Hakkında

Yaklaşık 9 yıldır eğitim sektörüne hizmet veren Doğa Kolejleri, Fethi Şimşek tarafından 2002 yılından kuruldu. Kısa zamanda eğitimdeki vizyoner yaklaşımı, öğrencilerine aşıladığı sosyal sorumluluk bilinci ve özgüven sayesinde Türkiye çapında pek çok kampüsü ile eğitim vermeye başlayan Doğa Kolejleri’nin bugün, 40 kampüsü bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri