Kadıoğlu Erdoğanlar’ı ziyaret etti.

2013 yılında da okul ziyaretine devam ederek okulların ve öğrencilerin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Erdoğanlar İlköğretim Okulu yönetimi ve öğrencileri ile kahvaltıda buluştular.

Erdoğanlar ilköğretim okulu yönetimi, aile birliği ve öğrenciler ile beraber kahvaltı programında buluşan Başkan Kadıoğlu, öğrencilerin ve okul yönetiminin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Erdoğanlar İlköğretim okul yönetimi, aile birliği ve öğrenciler Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Öğrencilerin çiçek takdimi ile karşılanan Başkan Kadıoğlu’nun sınıfları ziyareti sırasında öğrenciler tarafından gösterilen yoğun ilgi dikkat çekti.

 “İstanbul’un ve Türkiye’nin örnek aldığı ilçelerden birisidir”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu “ Göreve geldiğimiz zamandan bu yana Esenyurt ’un gelişimi ve Esenyurt ’u daha modern ve gelişmiş bir ilçe yapmak için projeler üretmeye devam ediyoruz ”dedi. Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu “ Esenyurt ’ta yapmış olduğumuz projeler ve çalışmalar ile İstanbul’un ve Türkiye’nin örnek aldığı ilçelerden birisidir. Görev yaptığımız süre içinde Esenyurt Eğitim bakımından çok büyük bir ilerleme kaydetti ”dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, okul yönetimi, aile birliği ve öğrenciler ile hatıra fotoğrafını çektirdi. Erdoğanlar İlköğretim Okulu Müdürü Halit Zehir ve yönetimi Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri