Kadıoğlu öğrencilerle kahvaltıda bir araya geldi

Esenyurt ’ta okulziyaretlerine devam eden,Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun bu haftaki durağı Esenyurt Nakipoğlu Cumhuriyet Anadolu Lisesioldu. Kadıoğlu’na teşekkür

Nakipoğlu Cumhuriyet Anadolu Lisesinde gerçekleşen kahvaltı programına katılan EsenyurtBelediye Başkanı Necmi Kadıoğlu,okul yönetimi ve öğrenciler ile kahvaltı buluşarak eğitimin önemine değindi. Okul müdürü Yusuf Ocak ve öğrenciler Başkan Kadıoğlu’na okullarının ihtiyaçlarını dile getirdiler. Okul yönetimi ve öğrencilerEsenyurt ‘ta eğitime ve öğrenciye verdiği desteklerden dolayı Başkan Kadıoğlu’na teşekkür ettiler.

Yeni Proje “Esenyurt Üniversitesi”

Başkan Kadıoğlu kahvaltı programında, Nakipoğlu Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerine Esenyurt Üniversitesi projesini anlattı. Kadıoğlu,“ Esenyurt ‘taokullarımızın
ihtiyaçları doğrultusunda eğitime ve öğretime destek vermeye devam ediyoruz ”dedi.Sözlerine devam eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu “İlçemizin daha iyi seviyelere gelmesi ve öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim alması için yeni projeler gerçekleştiriyoruz.Bu projelerimizin başında ise Esenyurt Üniversitesi gelmektedir. Çocuklarımızı nasıl yetiştirirsek ve onlara nasıl bir eğitim ortamı sunarsak, gelecekte ülkemiz daha iyi seviyelerde ve şartlarda olur ”dedi.
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Nakipoğlu Cumhuriyet Anadolu Lisesindeki kahvaltı programında 11-F sınıfını ziyaret ederek öğrencilerin sorularını cevapladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri