Kale Park'ı belediye işletecek

Silivri Belediyesi Ocak ayı Meclisi 2. oturumunu gerçekleştirdi. Meclisin ikinci oturumu sakin geçti. Bir önceki mecliste komisyonlara havale edilen gündem maddelerinin komisyon raporları okunarak karara bağlandı.
Silivri Ocak meclisi tamamlandı
Silivri Belediyesi Ocak ayı Meclisi 2. oturumunu gerçekleştirdi. Meclisin ikinci oturumu sakin geçti. Bir önceki mecliste komisyonlara havale edilen gündem maddelerinin komisyon raporları okunarak karara bağlandı. Meclisin gündeminde yer alan Ortaköy Mahallesi 332 ada 2 nolu parselin satışı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu AK Partililerin red oyuna karşın CHP'li meclis üyelerinin kabul oyu ile oy çokluğu sağlanarak meclisten geçti. 
 
Kale Park'ı belediye işletecek
İşletmesi özelleştirilen Silivri tarihi Kale Park Sosyal Tesislerinin işletmesinin Silivri Belediyesi tarafından yürütülmesi ve tesisin adının Silivri Belediyesi Sosyal Tesisi olarak kararlaştırılan Plan ve Bütçe Komisyonu raporu belediye meclisinden onay aldı. Silivri Belediye meclisinde ilgili rapor oy birliği ile geçti.
Meclis gündemini oluşturan 2011 yılı sözleşmeli personel çalıştırılması, Pazar yeri tezgah kurma ücretlerinin tespit edilmesi ile ilgili Plan Bütçe Komisyonu, 80 ada ve civarı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planına yapılan itirazlar, Selimpaşa Mahallesi 838 ada 1 parsel ve 691 ada 3 parselin 1/1000 ölçekli plan tadilatı, Selimpaşa Mahallesi 41 pafta, 3612 parselin 1/1000 ölçekli plan tadilatı ve Selimpaşa Mahallesi F20C18C4C ve F20C18C4D pafta, 451 ada, 4 parselin 1/1000 ölçekli plan tadilatı ile ilgili İmar Komisyonu raporları da oy birliği ile kabul edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri