Karneyle sevindiler, Fettah Can ile coştular

Eğitim öğretim yılının son gününde karnelerini alan öğrenciler, Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen Fettah Can konseri ile bir senenin stresini coşkuyla, eğlenerek attılar.

Beylikdüzü Belediyesi’nden öğrencilere büyük karne hediyesi. Eğitim öğretim yılının son günü ile birlikte Türkiye’nin her yerinde milyonlarca öğrenci karne sevincini yaşarken, Beylikdüzü’ndeki coşku da giderek arttı. Öğrenciler için düzenlenen etkinlikte söz yazarı ve pop sanatçısı Fettah Can sahne aldı. Kendi yazdığı şarkılarından oluşan konserini izlemeye gelen öğrenciler, bir yılın yorgunluğunu ve stresini eğlenerek atmanın fırsatını yakaladı. Etkinlik alanında küçükler de unutulmadı. Patlamış mısır, Osmanlı macunu, pamuk şeker gibi ikramların yapıldığı etkinlikte şişme oyun gruplarında çocuklar gönüllerince eğlendi.

Konserde ünlü pop sanatçısı Fettah Can, öğrencilerle kendilerini buluşturan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a teşekkür etti. Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, etkinlik sonunda sanatçı Can’a çiçek takdim etti.

İki Sevinci Bir Arada Yaşadılar

 

Beylikdüzü Dr. Haydar Aslan İlköğretim Okulu`nda ise 2012 - 2013 Eğitim Öğretim Yılı Kapanış Töreni gerçekleştirildi. Öğrenciler, hem karne sevinci yaşadılar hem de kendilerine armağan edilen “Yaz Tatil Eğlencesi” adındaki kitapla mutlu ettiler. Törene Beylikdüzü Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yardımcısı Efrahim Yeşil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, şube müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 Anlamlı Günde Anlamlı Hediye

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'u temsilen programa katılan BaşkanYardımcısı Efrahim Yeşil, boş zamanlarda öğrencilerin bol bol kitap okumalarını tavsiye etti ve İlçe genelindeki 3 ve 4. sınıf ilköğretim öğrencilerine altı bin sekiz yüz adet tatil kitabı dağıtıldığını ifade etti.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri