Kestanelik ve Binkılıç Eğitime Hazır

Yapılan düzenlemelerde her okulun fiziki şartları göz önünde bulundurularak, imkan olan yerlerde farklı binalarda ortaokullar eğitime açılarak eğitim yapılacak, bu imkanın olmadığı durumlarda ise aynı bina içerisinde farklı girişler ve katlar kullanılarak

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Teşekkürler

Bu kapsamda olarak, Çatalca Kaymakamı Dr.Nevzat Taşdan ilçedeki yatırımların denetlenmesi kapsamında İl Genel Meclis Üyesi Gökay Güner ile birlikte bu sene kapılarını ilk defa eğitim öğretime açacak olan ve kullanılmayan Eski okulda yapılan tadilatlar ile eğitime hazır hale getirilen Kestanelik İmam Hatip orta okulunu ziyaret etti.

Burada tadilat çalışmasını inceleyen Kaymakam Taşdan ‘’atıl durumda bulunan eski Kestanelik Çok Programlı Lisesi binasını Kaymakamlık ve Köy Muhtarlığımızla birlikte tadilattan geçiriyoruz. Yeni eğitim öğretim yılına okulumuzun hazır olması için yazı tahtalarını, sıralarını ve boyalarını ve lavabolarını yeniliyoruz. İlk ders zilinin çalmasıyla birlikte okulumuz öğrencilerine hazır bir duruma gelecek. Okulun tadilatında yazı tahtası, okul sıraları ve boya temininde destek veren İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, tadilatları büyük bir özveri ile yapan Okul Müdürümüze ve Muhtarımıza, Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliğine ve tadilatları sürekli takip ederek manevi destek veren İl Genel Meclisi Üyemiz Gökay Güner’e teşekkür ediyorum.’’ dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri