Kırtasiye ihtiyaçları BADEM’den …

Beylikdüzü Belediyesi Aile Destek Merkezi BADEM, okulların açılması ile birlikte yardımsever vatandaşlar tarafından verilen kırtasiye malzemelerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.

Kullanılmamış ya da iyi korunmuş giyecek, ev malzemeleri ve temel birçok ihtiyacın, isteyen vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtımını yapan BADEM; okulların açılması ile birlikte aileler için büyük önem kazanan kırtasiye malzemelerini dağıtmaya başladı. Aynı zamada aileler, okul kıyafetinden okulda kullanılabilecek temel araç gereçlere kadar bir çok ihtiyacı BADEM’den ücretsiz olarak temin edebiliyor.
Uzun: “Yardımlar yardımsever vatandaşların desteği ile gerçekleştiriliyor…”
İki ay boyunca kırtasiye malzemesi dağıtımının devam edeceğini dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun tüm bu yardımları Beylikdüzü ve civar çevredeki yardımsever vatandaşların destekleri ile gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Uzun bir çağrıda bulunarak “Yardımların her daim devam edebilmesi için durumu iyi olan vatandaşlarımızın buraya destek olması gerekmekte, az kullanılmış ve yıpranmamış kıyafet, ev gereçleri ile hiç kullanılmamış kırtasiye malzemelerini BADEM’e getirerek teslim edebilirler. Bizler ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza buradan dağıtımlarımızı yapacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri