Kültür otobüsleri yola çıktı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçedeki eğitim kalitesinin arttırılmasına yönelik çalışmalarına ara vermiyor. Her sene okulların boya, temizlik ve bakım ihtiyaçlarını karşılayarak öğrencilerin konforlu ve sağlıklı bir ortamda eğitim almaları



Okullarda yapılan her türlü etkinliğe lojistik destek veren, yine ilçe genelindeki tüm okullara tebeşir ve tahta olmadan kullanılabilen Akıllı Tahta hediye eden Başkan Işıklar; öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görmesi, öğretmenlerin de daha iyi şartlarda eğitim verebilmesini sağlıyor.

 Minik öğrencilerin küçük yaştan başlayarak yetenek ve hayal güçlerini geliştirmeleri adına Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nde drama eğitimleri başlatan Işıklar, anaokulu ve birinci sınıf öğrencilerine tiyatro sevgisi aşılıyor.

 Son olarak belediyeye ait fırınlarda Ruşeymli Ekmek üreterek, okullarda öğrencilerin sağlık ekmek tüketmesi için girişimde bulunan ilk yerel yönetici olan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, şimdi de

Işıklar okulların kültürel gezilerini üstlendi
 Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı İlköğretim ve Lise düzeyindeki okullara Silivri Belediyesi Kültür Otobüsleri’ni tahsis eden Işıklar, Silivrili öğrencilerin 2012 yılı gezi organizasyonlarının tamamını üstlendi.

Gezi programı kapsamında Silivri Belediyesi’nin 2 adet Kültür Otobüsü; Çanakkale Şehitliği’ne 17 sefer, Edirne Selimiye Camisi’ne 19 sefer, Bursa Ulu Camisi ve Yeşil Cami’ye 4 sefer, Ankara Anıtkabir’e 18 sefer, İstanbul Tarihi Müzeler ve Camilere 60 sefer, bir gün konaklamalı Nevşehir Kapadokya’ya da 2 sefer gerçekleştirecek. Çanakkale ve Nevşehir’de rehber hizmetinin de dahil olacağı gezi programlarında, öğrencilere de ikramlar da sunulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri