Liseli öğrencilerin mezuniyet sevinci

Mezun olan Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi öğrencilerinin törenlerine katılan Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, “Biz her zaman öğrencilerimizle gurur duyduk” dedi.

2012-2013 Eğitim- Öğretim Dönemi'nin sonuna gelinmesiyle birlikte öğrencilerin mezuniyet heyecanı da başladı. Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi tarafından okul bahçesinde yapılan Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet töreni, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, belediye birim müdürleri, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

“Arkadaşlıklar Önemlidir”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu ve Okul Müdürü Abdullah Alp'in selamlama konuşmalarının ardından, okul yıllarındaki arkadaşlık ilişkilerinin önemi değinen Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, “Lisede arkadaşlık başkadır. Bu önemli dostluklarınızı unutmayın. Hayatta ne olursanız olun doğru olun. Biz her zaman öğrencilerimizle gurur duyduk” dedi ve Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un selamlarını katılımcılara iletti.

Kepler Havaya Atıldı

Okul Birincisi Almina Usta, okul ikincisi Helin Ceren Özgün ve okul üçüncüsüne Fatma Meriç Esener'e Plaket takdiminin ardından Bayrak ve Flama devir teslimi yapıldı. Daha sonra mezuniyet heyecanı yaşayan öğrencilere mezuniyet belgeleri sırasıyla verildi. Yoğun bir coşku ile havaya atılan kepler, akşama ayrı bir güzellik kattı. Program, müzik ve oyunlarla son buldu.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri